XS
SM
MD
LG

8 : 0
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Obrad Starčević
81'
Gol
Obrad Starčević
79'
Gol
Stefan Božić
79'
Gol
Adonis Bilal
76'
Gol
Rado Radić
72'
Gol
Uglješa Stevanović
64'
Gol
Zajić Dimitrije
57'
Gol
Ostoja Šaula
45'
Gol
6.Zajić Dimitrije
7'
Šut na gol
U 3.minutu Baštić pravi slalom ali pravo u golmana Đulčića
3'
Izveštaj utakmice

Dobojlije kao u rukometu

30.03.2022 Slađan Jeremić

Sloga, Doboj / Foto: Rade Šešlak

DOBOJ – Sloga je do vrha napunila mrežu gostiju, mogla je postići makar još pet golova. Međutim, Željezničar je u 3.minutu preko Staše Baštića imao prvi priliku. Onda je u 7.minutu Aleksandrar Milaković poslužio Dimitrija Zajića koji donosi Dobojlijama radost. Potom su Banjalučani stigli do terenske ravnoteže, ali u finišu prvog perioda igre Sloga je izvela slobodan udarac sa desne strane, a Ostoja Šaula postavlja konačan rezultat prvog perioda igre. U  nastavku meča na terenu je boravio samo jedan tim, makar po šansama i posedu lopte, te efikasnosti. Zajić, pa Uglješa Stevanović, pa Rado Radić maestralno iz „slobodnjaka“, te Adonis Bilal u 76., kao i „rezervisti“ Stefan Božić u 79.i Obrad Starčević u 81.minutu potpisuju idealnu fudbalsku priču.

I prikazanom igrom i ispoljenom efikasnošću četa Zorana Ćurguza potvrdila je da se ne odriče šampionskih ostvarenja. I izvan terena sve je bilo šampionski.

Uz predsednika kluba Miroslava Kršića tome je kumovao Slogin prvi operativac Milenko Maljenović koji je primer kako se na savršen način može pripremiti i organizovati prvoligaška utakmica. Njemu su 93.godine, ali sigurno je jedan od najkvalitetnijih administrativnih radnika u prvoligaškom životu fudbalske Republike Srpske.

Milenko Maljenović, sekretar sloge u 93. godini

Doboj je ponosan na njega i na Slogu!

Stadion: Luke. Gledalaca: 200. Sudija: Slađan Došlo(Istočno Sarajevo)7. Strelci: Zajić u 7.i 57., Šaula u 45., Stevanović u 64.,Radić u 72.,Bilal u 76., Božić u 79.i Starčević u 81.minutu. Žuti kartoni: Dadić i Radić(Sloga), Jevtić(Željezničar ST).

SLOGA: Đulčić -, Hrubik 7.5, Dadić 7(od 76.min.Božić 7),Zajić 8(od 76.min.Šujić -), Radić 7.5 ,B.Marković 7(od 69.min.Knežević -), Stevanović 7.5(od 69.min.Starčević 7) ,Milaković 7.5,Šaula 7.5,Bilal 7.5, Ristić 7(od 69.min.N.Marković -).

ŽELJEZNIČAR ST: Tamidžija 5.5, Jević 5(od 69.min.Bajić -), Sladojević 5, Savanović 5 ,Baštić 5, Ružičić 5(od 60.min.Zečević -),Đogić 5,Kalabić 5,Petrović 5,Blanuša 5, Savatić 5(od 46.min.Ivić -, od 76.min.Stijaković -).

Igrač utakmice: Dimitrije Zajić (Sloga) 8.

 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloga Željezničar ST
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača