XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice

Fudbaleri Romanije danas u komšijskom derbiju dočekuju ekipu sokolačkog Glasinca

19.04.2023 Čedo Matović

 

U sklopu 22. kola Druge lige Republike Srpske grupa "Istok" fudbaleri Romanije u Palama u komšijskom derbiju dočekuju ekipu sokolačkog Glasinca.

Paljani su u prošlom kolu poraženi u Višegradu u susretu sa Drinom HE sa 4:1 (2:1) i tako su prekinuli niz od šest utakmica bez poraza, dok su Sokočani na domaćem terenu savladali Proleter iz Dvorova sa 2:1 (0:0).

Posle odigranog 21. kola Romanija sa 39 bodova zauzima treće mjesto na ligaškoj tabeli, tri manje od lidera Veleža iz Nevesinja, a komšije su sedme sa 32 koliko su osvojili i šesti Bilećani.

U prvom dijelu sezone, slavili su fudbaleri Glasinca sa 5:1. i izabranici trenera Sretka Vuksanovića  najavljuju beliku borbu, uvažavaju maksimalno sportskog rivala, ali poručuju da spremaju revanš i nadaju se najboljem.

 

Neće biti lako i gosti imaju svoje ambicije te se očekuje zanimljiva i neizvjesna fudbalska predstava ta ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta da sa tribina podrže domaći sastav u nastojanju da ostvari sportske ambicije.

Utakmica između fudbalera Romanije i Glasinca na rasporedu je danas u Palama sa početkom u 16,00 časova.

Meč će suditi Mladen Popović iz Istočnog Sarajeva sa pomoćnicima Miroslavom Bjelicom iz Trnova i Stefanom Vujičićem iz Istočne Ilidže.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Romanija Glasinac 1936
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača