XS
SM
MD
LG

74 : 60
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Sokolac ostvario novu pobjedu

11.12.2022 M.Muharemović

KoÅ”arkaÅ”i Sokoca nastavili su sa dobrim partijama u Prvoj ligi Republike Srpske gdje su u okviru devetog kolaĀ pobijedili na svom parketu sastav Student-Igokee iz Banje Luke rezultatom 74:60 i zadržali se na diobi prvog mjesta na tabeli.

Domaćini su utamicu protiv mlade ekipe Studenta prelomili u posljednjem periodu igre, a do osme pobjede u sezoni Sokočane su predvodili kapiten Nemanja Pečenica i Dejan KokoruÅ” koji su postigli po 21 poen.

ā€žTim Student-Igokee sastavljen je od vrlo mladih momaka koji čine podmladak Igokee i radi se o talentima koji su probrani iz cijele države tako da smo ovu utakmicu dobili i na naÅ”e iskustvo. U drugom poluvremenu proradio je neki naÅ” inat kao reakcija na pojedine sudijske odluke i ostvarili smo pobjedu koja nas je zadržala u vrhu tabele. U narednom kolu očekuje nas komÅ”ijski derbi u Rogatici protiv ekipe koju dobro poznajemo i sigurno da će biti kvalitetan mečā€œ rekao je trener Sokoca Tomislav Tamburić.

Kod Sokoca se, poredĀ pomenutih Pečenice i KokoruÅ”a, istakao Popadić sa Å”est poena i 13 skokova, a u redovima gostiju najefikasniji su bili Smiljanić i Čovićković sa po 13 poena.

KK ā€žSokolacā€œ nakon devet odigranih kola ima skor od osam pobjeda i jednog poraza dok je tim iz Banje Luke na omjeru 4-5 i trenutno su na Å”estom mjestu ligaÅ”ke tabele.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sokolac Student-Igokea