XS
SM
MD
LG

Greške odvele u poraz

Jedinstvo, Žeravice

Кад се завршило прво полувреме реванш сусрета полуфинала Купа Републике Српске на Градском стадиону у Бијељини многи су се запитали: је ли то на помолу прворазредно изненађење?

Друголигаш Јединство из Жеравице, после ремија (1:1) на свом терену, првих 45 минута у Семберији против Радника, премијерлигаша и браниоца трофеја, добило је резултатом 2:1. Два гола у гостима била су гаранција да Бијељинци морају у наставку да постигну најмање још два поготка да би прошли у финале. Кад оно…

-Не знам шта нам се догодило у другом полувремену. Очекивали смо офанзиву Бијељинаца, али резултатски ураган не. Несхватљиво смо примили четири гола за 24 минута и наш сан о пласману у прво финале Купа Републике Српске се распршио. Честитамо Раднику на проласку даље, а ми из овог сусрета морамо да извучемо јасне поуке – истакао је шеф стручног штаба Јединства Борис Савић.

Жеравичани су се храбро држали све тамо негде до половине другог дела, када су и с резултатом 2:2 имали обезбеђено финале.

-За кратко време смо још три пута капитулирали, несхватљиво, Радник је искористио све наше грешке у одбрани и казнио нас. Ово је за нас велико искуство, а пласман у полуфинале Купа Републике Српске је историјски успех за Јединство – додао је на крају тренер лидера друголигашког запада Борис Савић.