XS
SM
MD
LG

Krupa u Dobrljinu

Krupa - Modriča

Fudbaleri Krupe, jesenjeg prvaka Prve lige Republike Srpske, polusezonu će zatvoriti gostovanjem u Dobrljinu kod niželigaša Slavena, u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske. Trostruki finalista najstarijeg takmičenja na teritoriji “Dejtonske zemlje” želi ove sezone da ode do kraja i pokuša da osvoji duplu krunu, odnosno na fenomenalan način tituli i povratku u Premijer ligi BiH doda i trofej koji mu jedini nedostaje u trofejnoj sali, od svih eksponata.

Izabranici trenera Zorana Marića žele da eliminišu člana Područne lige Prijedor i izbore plasman u polufinale protiv tima koji poslednjih sezona igra sjajno u masovnijem takmičenju Republike Srpske. Strateg plavih iz kanjona Vrbasa izvešće najbolji mogući sastav jer Krupljani ne žele ništa da prepuste slučaju, niti da dozvole bilo kakvo iznenađenje.

-Pred nama je poslednja zvanična utakmica u ovoj kalendarskoj godini u kojoj želimo da ostvarimo pozitivan rezultat, tačnije pobedu i nastavimo našu seriju nepobedivosti započetu još u julu, kada smo krenuli da odigravamo prijateljske utakmice. Nalazimo se u sjajnoj seriju koju želimo da okončano na trijumfalan način. Ekipu Slavena ne potcenjujemo, ali je kvalitet na našoj strani i to moramo da dokažemo i na terenu, dobrom igrom i pobedom, prolaskom u polufinale – istakao je Zoran Marić, šef stručnog štaba Krupe.

Nakon gostovanja u Dobrljinu fudbalska ekspedicija iz Krupe na Vrbasu neće prestati sa radom, igrači će da budu na okupu do kraja novembra.

-Obzirom da je prvenstvo kratko, mali je broj utakmica, želimo da ostanemo u takmičarskom pogonu i trenažnom procesu. Zakazali smo i dve prijateljske utakmice, 17. novembra u Sarajevu protiv Željezničara i devet dana kasnije u Staroj Pazovi protiv superligaša Srbije Čukaričkog. I ti mečevi će biti sjajni testovi da vidimo gde smo u ovom trenutku na nivo iznad nas i da sagledamo šta treba dalje da radimo, i kako – dodao je Marić.

Jedan od aduta Krupe u današnjem susretu trebalo bi da bude Mihael Modić koji se u poslednjih nekoliko susreta isticao sjajnim igrama, ali i golovima.

-Apsolutni smo favoriti protiv Slavena, ali ne sme da bude nonšalancije, ona uvek skupo košta. Bitno je da što pre postignemo pogodak, otvorimo rivala i sebi olakšamo posao. Ne smemo da dozvolimo da nam se u redove uvuče nervoza. Bolji smo i kvalitetniji i to treba d apotvrdimo igrom i rezultatom u Dobrljinu – istakao je Mihael Modić, igrač Krupe.

Čelnici Krupe pred današnje gostovanje spremaju i malu svečanost za domaćina i prigodne poklone za klub koji već nekoliko sezona sjajno igra u Kupu Republike Srpske.