XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Strijelci bez municije u Doboju

02.04.2017 Slađan Jeremić

Sunčano i prijatno subotnje popodne nije izmamilo brojne gledaoce na dobojsku utakmicu. Kao da su predosjećali da neće biti previÅ”e fudbala u komÅ”ijskom derbiju.

Detalj pred početak meča / foto: FK Tekstilac Kort

Dobojlije su eventualnim trijumfom mogli razmiÅ”ljati o plasmanu u mini Ligu za prvaka, gosti su taj plasman već ostvarili.

Prvo uzbuđenje viđeno je u 16. minutu kada je Selmir Mahmutović juriÅ”ao ka golu gostiju, u jednom duelu je pao, pa su svi očekivali da će arbitar dosuditi kazneni udarac, a on je samo odmahnuo rukom. U 29. minutu Dervenćani su mogli do prednosti kada je Marko Rastović zahvatio loptu glavom, a Nenad Đukić sprečio da ona zavrÅ”i u golu. U 80. minutu, tek, novo uzbuđenje. Najzreliju priliku na utakmici imao je Mahmutović kada se naÅ”ao oči u oči sa Dejanom Plisnićem. Prvi strelac Prve lige RS poslao je loptu pored gola, a on i čuvar mreže gostiju pali su jedan preko drugog i tako je prokockana kolosalna prilika.
Kada su u poslednjim trenucima utakmice domaći fudbaleri krenuli na sve ili niÅ”ta, zatajila je odbrana Dobojlija, SaÅ”a Stijepić je doÅ”ao do lopte i pozicije da kući ponese ceo plen, naÅ”ao se potpuno sam ispred Miroslava Lukanovića, ali je čuvar mreže ā€žcrveno-belihā€ zaustavio njegov udarac. U najkraćem, od klubova svetle tradicije očekivalo se daleko viÅ”e. Ovim bodom, dabome, gosti su daleko zadovoljniji.

SLOGA - TEKSTILAC KORT 0:0

Stadion: "Luke" u Doboju.
Gledalaca: 200.
Sudija: Mladen Mirić (Bijeljina).
Žuti kartoni: Janković, Mahmutović, Hadžikadunić, Čebić (Sloga Doboj), Komlenović (Tekstilac Kort).

SLOGA: Lukanović, Janković, Đukić, Mahmutović, Hadžikadunić, J. Lukić (od 72. min. Jupić, Bećarević, Todić, Čebić, Radovanović, Vehabović (od 64. min. B. Lukić). Trener: Mitar Lukić.

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Rastović (od 61. min. Jandrić), Jolović, Kovač, Đuričić, Kremenović, Stijepić, Susaković (od 87. min. Đekić), Ćorić, Komlenović, Gatarić. Trener: Zoran DragiÅ”ić.

Igrač utakmice: Dragan Jolović (Tekstilac Kort).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Sloga Tekstilac Kort
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača