XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Ćulum žali za bodovima

29.03.2018 Tekst i foto: Slobodan Dakić

MRKONJIĆ GRAD-Fudbaleri mrkonjićle Slobode i Slavije iz Istočnog Srajeva odigrali su 0:0, u odloženoj utakmici drugog kola proljećnog dijela Å”ampionata Prve lige Republike Srpske.Meč, je odigran u Krupi na Vrbasu jer je teren na stadionu ā€žLukeā€œ u Mrkonjić Gradu je u loÅ”em stanju zbog snijega.

Bila je to prava prevenstvena utakmica u kojoj su se gosti opredjelili za pojačanu odbranu, a domaći sastav je viÅ”e napadao i stvarao prilike.Međutim, fudbaler Slobode nije poslužila sreće.Prokockali tri kolesalne prilike za pogodak, a MiloÅ” Crnamarković je pogodio stativu.

Å ef stručnog Å”taba Slobode Čedmori Ćulum i podred nerjeÅ”enog rezultata zadovoljan je igrpom svoje ekipe.

-Čestitam svojim fudbalerima na pristupu utakamici i pokazanoj igri protiv izuzetno kvalitetne ekipe Slavi je.Zaslužili smo pobjedu jer smo bili bolja ekipa.Međutim, najbitnije je da nastavimo sa ovako dobrom igrom i promoviÅ”emo naÅ”e mlade fudbalere Å”to nam je i cilju u ovom dijelu Å”ampionata- rekao je Ćulum.

Predsjednik Upravnog odbora Milenko Milekić, zadovoljan je igrom ekipe.Napominje da ostaje dilema da li je sudija Pajić iz Bjeljine mogao pokazati na bjelu tačku, kada je neko od odbrembenih fudbalera Slavije napravio prekraÅ”aj nad MiloÅ”om Perovićem.

Fudbaler Slobode već u subotu očekuje teÅ”ko gostovanje u Doboju kod Sloge, ekipe koja se grečeviti bori za opstanak u Prvoj ligi.

Sloboda - Slavija /FOTO: Slobodan Dakić

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloboda Slavija
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača