XS
SM
MD
LG

24 : 30
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo vladar Hercegovine

22.05.2018 Jelica Vujanović

NEVESINjE ā”‚ RukometaÅ”i Leotara potpuno zasluženo slavili su u komÅ”ijskom derbiju protiv Hercegovine u Nevesinju. Nakon 60 minuta odlične utakmice na semaforu je stajalo 24:30.

Veći dio prvog poluvremena domaći rukometaÅ”i su kontrolisali meča, a u dvadesetom minutu su imali i dva gola prednosti (9:7), ali izabranici Milana Simonovića fenomenalnom zavrÅ”nicom prvog poluvremena uspjevaju anulirati prednost domaćih, i preokrenuti rezultat u svoju korist ā€“ tako da se na odmor otiÅ”lo rezultatom 15:13 u korist Leotara.

Nastavak meča donosi joÅ” bolji rukomet. Hercegovina uspjeva doći do poravnjanja u 48. minutu (22:22), ali to je bilo sve Å”to su uspjeli protiv, u ovom trenutku kvalitetnijeg protivnika, tako da je na kraju Leotar slavio sa 6 golova razlike.

ā€žPrvo bih istakao zaista fenomenalan ambijent u kome je meč odigran. Puna dvorana istinskih ljubitelja rukometa davala je poseban Å”mek ovom derbiju. Leotar se pokazao kao tim jer nas je upravo timska igra krasila svih 60 minuta. Ne bih isticao nikog od pojedinaca jer ova pobjeda je zaista plod odličnog timskog radaā€œ, rekao jeĀ Milan SimonovićĀ trener Leotara.

U timu Leotara najviÅ”e pogodaka postigli su: Jovanović 7, Mićić 6 i Srdanović 5, dok je kod domaćih najefikasniji bio Čabrilo sa sedam postignutih pogodaka.

U posljednjem kolu Leotar na svom parketu dočekuje ekipu Bijeljine, a pobjednik ovog meča osvaja drugo mjesto i plasman u elitni rang takmičenja.

Radio Trebinje/Foto: Radio Nevesinje

Hercegovina - Leotar

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Leotar
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača