XS
SM
MD
LG

73 : 80
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Igokea slavila u Širokom

11.04.2018 Đ. Malešević

Košarkaši Igokee došli su do četvrte pobjede u Ligi 6 za prvaka BiH. Aleksandrovčani su slavili u Širokom, rezultatom 80-73.

Domaći su bolje otvorili meč. Napad Igokee nije bio pravi na početku meča. Kako je vrijeme prolazilo, gosti su hvatali ritam. Ipak, prvi period Široki dobija rezultatom 22-20. Široki je u drugom periodu imao u jednom trenutku i osam poena prednosti. Međutim, Igokea se nije predavala i trojkom Artisa došla je do vodstva. Ipak, završnicu prvog poluvremena bolje je odigrao Široki i na odmor odlazi sa tri poena prednosti.

Treći period pripao je u potpunosti Igokei. Igrali su sa dosta energije. Odbrana je bila jako dobra a iz te odbrane, dolazili su do lakih poena. Da Artis nije promašio dva zicera, imala bi Igokea i veću prednost. No i pored svega, gosti sa +5 ulaze u poslednji period. Široki se nije predavao i držali su se u igri do nekih pet minuta prije kraja. Tada na scenu stupa Vuk Radivojević sa svojom serijom a bitne trojke dali su i Ljubičić te Milošević. Igokea je uspjela da slomi otpor Širokog i na kraju je mirno privela meč kraju.

Igokeu je do pobjede predvodio Radivojević sa 20 poena dok je Jevtović imao 13 poena i devet skokova. Široki je predvodio Kromer sa 27 poena i sedam skokova.

Foto: ABA liga

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH-Liga za prvaka Široki Igokea
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača