XS
SM
MD
LG

86 : 62
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bratunac se predao

08.04.2018 Jelica Vujanović

U prvoj utakmici plej-ofa za prvaka Republike Srpske KK ā€žLeotarā€œ je u Trebinju pobijedio KK ā€žBratunacā€œ rezultatom 86:62 (28:12, 19:17, 18:18, 21:15). Ovom pobjedom Trebinjci su poveli sa 1:0 u doigravanju, a uzvratna utakmica igra se za sedam dana u Bratuncu.

Večeras su igrači trenera Dražena Å egrta od početka počeli silovito, jer su htjeli da se ā€˜odlijepeā€™ i da diktiraju tempo. U tome ih nije poremetila ni povreda MileÅ”ića u drugom minutu. Nakon toga, Trebinjci su joÅ” odlučnije i agresivnije krenuli da savladaju ekipu iz Bratunca.

Prvu četvrtinu su dobili sa rezultatom 28:12. U drugih deset minuta nastavili su sa dobrom igrom tako da se na odmor otiÅ”lo sa 18 koÅ”eva prednosti ā€“ 47:29.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom ritmu. U trećoj četvrtini obje ekipe postigle su po 18 koÅ”eva, ali u zadnjih deset minuta domaći dobijaju četvrtinu sa 21:15. Na kraju konačan rezultat je bio 86:62.

U redovima Leotara dobru igru pružio je Marić sa 21 koÅ”em i 9 skokova, kao i Radmilović sa 16 i Fimić sa 10 koÅ”eva, a kod gostiju bolji od ostalih bio je Erkić koji je postigao 18 koÅ”eva.

Treba istaći, večeras je publiku, koja je u dobroj mjeri ispunila dvoranu, tokom svih 40 minuta davala podrÅ”ku svojim ljubimcima. Igrači Leotara su joj uzvratili dobrom igrom i akcijama, a bilo je i zakucavanja.

Nakon utakmice trener Dražen Šegrt je bio zadovoljan igrom svih svojih igrača, jer su se pridržavali onoga Ŕto je dogovoreno u svlačionici prije utakmice.

ā€žOvo je prva utakmica u čitavoj seriji i niÅ”ta nije gotovo i ne treba gledati razliku jer se igra na pobjede, a ne na razliku. Sedam dana imamo pred nama da se spremamo i napadamo u Bratuncu da ih dobijemo i tamo ako možeā€œ, zaključio je Å egrt.

Druga utakmica se igra u Bratuncu sljedeće subote. Igra se na dvije pobjede, a u slučaju poraza Trebinjci su domaćini u trećoj utakmici.

KK ā€žLeotarā€œ:Ā Kraljević, Raičević 9, Lužajić 9, Tunguz 5, Vuković 7, Zelenović, MileÅ”ić, Radmilović 16, Marić 21, Milidragović 9, Fimić 10, Milanović. Trener: Dražen Å egrt.

KK ā€žBratunacā€œ:Ā Bogićević 8, Kupusović 8, Deurić 3, Erkić 18, Nj. Alempić 1, D. Alempić, Jokić, Milidrag 4, Kovač 10, Pilindavić 10. Trener: Milivoje Mlađenović.

IZVOR: Trebinje LiveĀ 

Leotar - Bratunac /FOTO: Trebinje Live

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Play off Leotar Bratunac
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača