XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Velež potopio Drinu 

03.04.2019 Radio Nevesinje

U 20. kolu Druge lige RS – istok Velež je danas u Nevesinju savladao Drinu iz Višegrada rezultatom 3:1. Nevesinjci su stvorili veliki broj prilika i rezultat je mogao biti i ubjedljiviji.

Prvo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji Veleža. Domaći su izveli veliki broj kornera, pogađali okvir gola, ali lopta nije htjela u mrežu. Nevesinjci su mogli biti kažnjeni za promašaje u 45. minutu kada je Zurovac skinuo zicer napadaču Drine.

U nastavku Velež kreće još silovitije i nakon jedne gužve i nekoliko odbijenih udaraca Tomičić je lijepo plasirao loptu u rašlje golamana Andrića. Nevesinjski sastav nije čuvao rezultat nego je i dalje napadao stvarajući izgledne prilike.

U finišu je malobrojna publika na Gradskom stadionu vidjela još tri gola. Prvo je Danilović u 80. minutu povisio na 2:0, a četiri minuta kasnije gosti smanjuju na 2:1 fantastičnim golom Markovića iz slobodnjaka sa preko 30 metara. To je ujedno bio i jedini šut prema golu Zurovca u drugom poluvremenu. Minut prije kraja Prodanović zaključuje ovaj sadržajan susret nakon kojeg je Velež napredovao za dva mjesta na prvenstvenoj tabeli.

U narednom kolu nevesinjski sastav gostuje Ilićki.

VELEŽ – DRINA HE 3:1 (0:0)

Gradski stadion u Nevesinju. Gledalaca: 50. Sudija: Milan Tadić (Pale).Strijelci: 1:0 Tomičić, 2:0 Danilović, 2:1 Marković, 3:1 Prodanović.

VELEŽ: Zurovac, Vučetić, Petković (Repović), Sikimić, Prodanović, Tomičić, Radović, Milidrag, Ivanišević (Mrkajić), Grubačić (Danilović), Grujičić.

DRINE HE: Andrić, Ml. Vuković, Stanojčić (Vrećo), Marković, Baranac, Šimšić, Lozo (Gračanin), Ma. Vuković, Krsmanović, Mitrašinović, Nešković.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Velež Drina HE
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača