XS
SM
MD
LG

29 : 29
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi Leotara i Rogatice

28.10.2018 Tekst i foto:Trebinjelive

U Sportskoj dvorani "MiloÅ” Mrdić" ŽRK "Leotar" je protiv favorizovane ekipe ŽRK "Rogatica" iz istoimene opÅ”tine odigrao nerijeÅ”eno 29:29( 14:17) i na taj način doÅ”ao do prvih bodova.

Izvanredna igra mladih rukometaÅ”ica predvođene sa Kisin, Kovačević, Mucović, Ratković..., pokazale su večeras da se mogu suprotstaviti daleko iskusnijem i fizički jačem protivniku.

Sve do sredine prvog poluvremena rezultat je bio nerijeÅ”en. Od 15. do 18. minuta goŔće su naravile razliku 0:3 i "odlijepile" su na 7:10. Razliku od tri gola održale su sve do odmora na koji se otiÅ”lo sa rezultatom 14:17.

Drugo poluvrijeme bolje su otvorile igračice iz Rogatice tako da su u jednom momentu (35. minuta) imale i plus sedam - 15:22, ali tada se "bude" domaće igračice i u zadnjih 15 minuta stvaraju skor od 7:2 i dolaze do izjednačenja.

Imale su Trebinjke Å”ansu i da pobijede, ali je posljednji Å”ut najboljeg strijelca Kovačevićeve zavrÅ”io poviÅ”e visokog bloka goŔći.

Možda je najprijatnije iznenađenje i presudni faktor za osvajanje boda danas izvanredna Ivana Kisin na golu Leotara.

ŽRK "Leotar": Kisin, Gaćina 2, Mucović 5, Brkan 2, Ratković 6, Kovačević 9, Glavonjić, Kraljević 1, Perotić 4, Zubac. Trener: Zdravko Komnenović.

ŽRK "Rogatica": Radović, Balić, Sokolović 3, Kosorić 10, Rakić 2, Andrić 5, Å arenac 5, Bogdanović 1, Lazukić, HrÅ”um, Komlenović 3. Trener: Dragan Bandić.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Leotar Rogatica
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača