XS
SM
MD
LG

84 : 71
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Student-Igokea prejaka za Vardu

28.10.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoÅ”arkaÅ”i Student-Igokee upisali su prvu pobjedu u ligi Republike Srpske, savladavÅ”i Vardu u drugom kolu na domaćem terenu rezultatom 84-71.

Student je sjajno otvorio meč. Odlična igra u odbrani omogućila je domaćoj ekipi dvocifrenu prednost u ranoj fazi meča. Vodili su domaći 16-4 a onda je doÅ”lo do malog opuÅ”tanja. Varda je to iskoristila i koliko toliko su se vratili u igri. Student je ipak dobio prvi period sa 20-13.

Varda je dobro otvorila drugi period. Serijom dobrih poteza, gosti su priÅ”li na samo tri poena zaostatka. Iako su gosti pokuÅ”avali da dođu do preokreta, mlada ekipa Aleksandra Čikića im to nije dozvolila. Iskontrolisali su rezultat do kraja prvog poluvremena i sa pet poena prednosti uÅ”li su u nastavak.Ā 

Gosti su dobro uÅ”li u nastavak. U par navrata prilazili su i na -1. Ipak, raspucao se DuÅ”an Lakić pa se Student opet odvojio. U zavrÅ”nici trećeg perioda, Student je zaigrao sjajno u odbrani. To je itekako dalo rezultata pa je nakon trećeg perioda Student imao deset poena prednosti.

U poslednjem periodu domaći su pokazali da su itekako zreli iako su izuzetno mladi. Igrali su mirno, sigurno a prednost su čuvali bez problema. PokuÅ”avala je Varda da se vrati ali nije imala ni promil Å”anse. Na kraju je Student dobio sa 84-71 i tako su doÅ”li do prve pobjede u sezoni.

Student-Igokeu je predvodio LakićĀ  sa 19 poena i devet skokova dok je Vardu predvodio Savić sa 16 poena.

Foto: Igokea Republika Srpska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Student-Igokea Varda HE
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača