XS
SM
MD
LG

2 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bodovi otiŔli na Pale

03.12.2018 Radio Nevesinje

U derbi utakmici 5. kola Prve futsal lige RS KMF ā€žNevesinjeā€œ poražen je sinoć od KMF ā€žJahorinaā€œ rezultatom 2:4.

Nevesinjci su golovima Miličevića i Bratića brzo poveli sa 2:0 i činilo se će Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ i dalje biti neosvojiva tvrđava nevesinjskog prvoligaÅ”a Ipak, Paljani u posljednjim trenucima prvog dijela postižu gol koji ih je motivisao da u nastavku joÅ” viÅ”e zbiju redove. Gol Kozića u 24. minutu potpuno ih vraća u igru. Redale su se potom prilike na obje strane. Nevesinjci su napadali, a gosti vrebali Å”anse iz kontranapada. U tome su uspjeli tri minuta prije kraja. Domaći su u preostalom vremenu zaigrali bez golmana, stvarali su prilike, ali je lider sačuvao mrežu. U posljednjim sekundama Å arović dugom loptom pogađa nebranjenu mrežu i stavlja tačku na derbi.

NEVESINjE ā€“ JAHORINA 2:4 ( 2:1)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 200. Sudije: DuÅ”an Berak, Danko Butulija (Trebinje). Strijelci: 1:0 Miličević, 2:0 Bratić, 2:1 Simović, 2:2 Kozić, 2:3 Å arović, 2:4 Å arović.

KMF NEVESINjE: Romović, Pudar, Prodanović, Miličević, Laketa, KeÅ”elj, Radovanović, Kljakić, Bulajić, Å arenac, Glogovac, Komlen, Bratić.

KMF JAHORINA: Miladinović, Kozić, Dubovina, Å arović, Trbo, Jokić, Obradović, KoÅ”arac, Simović, Cerovina.

Futsal Futsal Prva liga RS Nevesinje Jahorina