XS
SM
MD
LG

Rad Beograd
10.08.2019 20:00
Inđija Inđija
1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Vredna tri boda za Rad

10.08.2019 srbijasport.net

H.D.Vujanović

Na Banjici slab fudbal i srećna i velika tri boda za Rad. Ne može se reći da su nezaslužena, mada i da je rezultat bio u korist Inđije ne bi bilo nepravedno. Sjajno su napadači Inđije iz brzih kontranapada u prvom poluvremenu ugrožavali razređenu odbranu Rada, ali na njihovu žalost to nisu uspeli da materijalizuju postizanjem pogotka. 
Najpre je Tomić propustio lepu priliku kada je zamalo zakasnio da loptu ubaci u nebranjenu mrežu u 24. minutu, a zatim je u dva navrata neprecizan bio Bastajić. Prvo je u 30. minutu ubačenu loptu sa strane lepo primio na ivici kaznenog prostora, ali je njegov šut bio neprecizan i završio iznad prečke, da bi ga u 40. minutu Bosančić izbacio samog na 7-8 metara od gola Rada, ali mu je vratar domaćih Marković ušao u šut i sačuvao svoju mrežu.
Na odmor se otišlo bez golova, ali je zato u drugom poluvremenu Rad preuzeo inicijativu, zatvorio sve prilaze svom golu, a sporadično uspevao i da ugrozi gol Inđije. Prvi je to učinio iz slobodnog udarca sa 22 metra Šaka u 54. minutu pogodivši prečku, a samo dva minuta kasnije posle lepog prodora Smiljanića po desnoj strani i dodavanja kao na tacni, Stević sa par metara loptu šalje pored gola.
Odlučujući trenutak utakmice se zbio u 84. minutu, kada je Smiljanić lepo centrirao, a Trifunović se samo poklonio i udarcem glave loptu poslao u gol. Velika radost za ˝United  force˝ i prva pobeda Rada u novoj sezoni.

RAD - INĐIJA 1:0(0:0)

STADION: Kralj Petar prvi. GLEDALACA: 500. GL.SUDIJA: Nikolić Bojan. POM.SUDIJE: Dimitrijević Marko i Pašajlić Milan. STRELAC: Trifunović 84.min. ŽUTI KARTONI: Smiljanić, Jagodić, Jovanović i Kasalica (Rad), Janjić M., Ilić M., Dimitrijević i Bjeličić (Inđija).
RAD: Marković, Nikolić, Jovanović, Kasalica, Tričković, Trifunović, Jagodić, Stjepanović (Tanović), Stević (Živković), Riznić (Šaka), Smiljanić.
INĐIJA: Preković, Dimitrijević, Bjeličić, Bosančić (Vraštanović), Ilić M., Bastajić, Janjić M., Rogač, Janjić V. (Milosavljev), Tomić (Ilić B.), Vidić. 

Lige Srbije Lige Srbije Linglong Superliga Srbije Rad Inđija
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača