XS
SM
MD
LG

Radnički Novo Goražde
17.11.2019 17:00
5 : 5
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Premijera bez pobednika

18.11.2019 Slaviša Vukašinović

Svoj prvi takmičarski nastup na drugoligaškom futsal  Istoku  fudbaleri Radničkog nisu obeležili trijumfom , ali jesu odličnom predstavom protiv čvrste ekipe Željeznice. U lepom  ambijentu i solidno popunjenoj  balon sali u Novom Goraždu poveli su domaći fudbaleri pogotkom  najboljeg aktera ovog  meča Aleksandra Milovića. Potom su gosti uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat golovima Bjelice i Lalovića,  a u samom završetku prvog dela  dva pogotka Mirnesa Kosa,  iz kaznenih udaraca, a  nakon što  su domaći igrači ispunili bonus akumuliranih prekršaja. Pa se na odmor otišlo sa prednosti gostiju iz Trnova, na semaforu je stajalo 1:4.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu , domaći igrači su se uzdigli kao „feniks“ i od ubedljivog vođstva Željeznice za samo četiri minuta su preokrenuli rezultat u svoju korist. Pogađali su mrežu gostiju Čarapić u 22,potom ponovo Milović u 25. zatim je golman gostiju Divčić u 26,minutu  nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu, da bi goleadu minut kasnije za prednost od 5:4 okončao Mutlak.

 

Međutim  i gosti se nisu predavali pa je u 37. minutu usledio brz kontranapad i pogodak Špiljka za konačnih 5:5.

 RADNIČKI (NG) - ŽELJEZNICA 5:5 (1:4)

Dvorana: Balon sala „Kopači“. Gledalaca 300.Sudije: Nemanja Vujadin i Marko Domazet (oba I. Sarajevo) Strelci: A. Milović u 5.  25. Čarapić u 22. Divčić ( autogol)  26. i Mutlak u 26. minutu (Radnički), Bjelica  7. Lalović  16. Mi. Koso  20.  21 (kazneni udarci ) Špiljlak  37.minutu (Željeznica) Žuti karton: A. Milović (Radnički).

RADNIČKI (NG): Pljevaljčić ,A. Milović, Mutlak, Čarapić, Janković, Bukarac, Petrović, S. Milović, D. Milović, Vuković, Drakul, Jagodić

ŽELJEZNICA: Divčić, Šehovac, Bjelica, Me. Koso, Mi. Koso, Špiljak, Popović, Lalović

Igrač utakmice: Aleksandar Milović (Radnički)

Futsal Futsal Druga liga RS – Istok Radnički Željeznica
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača