XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Čelinac ostaviti iza sebe

04.10.2020 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Sloboda MG - čelinac 0:1

MRKONJIĆ GRAD - Fudbaleri mrkonjićke Slobode vezali su dva poraza,  sa  ekipama koje su im konkurenti za plasman u vrh tabele. Naime, poslije poraza u Žeravici od Jedinstva 2:1(autogolom Jankovića u 91.minuti) Mrkonjićani su na stadionu Krupe u Krupi na Vrbasu poraženi od ekipe Čelinca.

Pobjedonosni gol u 79. minuti postigao je Jovica Matarić, nakon jednog brzog kontranapada. Bio je to može se reći i jedni ozbiljan šut gostiju u drugom poluvremenu na gol Filipa Ratkovića.

Šef stručnog štaba Slobode Igor Mirković, sportski je čestitao gostima:

 

-Čestitam ekipi Čelinca na trijumfu. Prvo poluvrijeme je bilo ravnopravno. Po dvije prilike imali smo imali  i mi i oni. Poslednjih petnaestak minuta smo preuzeli inicijativu i do primljenog gola diktirali tempo. Međutim,  to je bila samo prividna inicijativa bez nekih velikih šansi. Gosti su u 75. minutu iskoristili svoju jednu šansu, u drugom poluvremenu i dali gol za pobjedu. Mi smo ušli u seriju loših rezultata. Nemao pravo žaliti se  što nam je nedostajalo pet, šest prvotimaca. I ekipa Čelinca bila desetkovana. Moramo što prije zaboraviti ova poraz i okrenuti se narednim utakmicama  - kaže Mirković.

U  desetom kolu Sloboda je domaćin ekipi Brdo iz Hmbarina. To je Mrkonjićanima prva prilika za popravni i pobjedu, koja bi mnogo značila za mladi sastav Slobode.

Druge lige Druge lige Druga Liga FS RS - Zapad Jedinstvo Čelinac
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača