XS
SM
MD
LG

21 : 22
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Jesenja titula Borcu

05.12.2021 Administrator DC

Rukometaši Borac Mtel su jesenji šampioni! Banjalučani su savladali Gračanicu 22:21 i tako prekinuli crni niz na gostovanju u ovom gradu, gdje tri posljednja meča nisu slavili. Borac je slavio nakon drame iako je u drugom dijelu imao i plus šest.

Ekipa trenera Mirka Mikića je odigrala sjajno prvo poluvrijeme u potpunosti je zaustavila sve nalete domaćeg tima koji je uspio da postigne samo šest golova za 30 minuta. Od rezultata 6:5 krenula je serija gostiju koji su se odlijepili.

 

Borac je na startu drugog dijela došao i do maksimalnih plus šest (13:7, 15:9), ali se domaći tim nije predavao. Napravili su seriju 3:0 i smanjili na 15:12. Seriju domaćih prekinuo je Nježić a zatim je na drugoj strani uzvratio Pandžić.

Milićević je zatim uspio da pogodi iz teške situacije. Gračanica je uspjela da iskoristi igrača više i priđe na gol zaostataka 19:20. Tada je Milićević opet pogodio za 22:20, ali je na drugoj strani opet raspoložen bio Pandžić. Imali su domaći i napad za izjednačenje a Grahovac je napravio faul u napadu.

Luka Perić zatim nije realizovao napad a Mehmedović je donio izjednačenje. Borac je iskoristio igrača više i odigrao dobar napad koji je realizovao Nikola Malivojević 17 sekundi prije kraja. Posljednji napad imala je Gračanica koja nije uspjela da dođe do gola, a pokušali su da odigraju cepelin.

U timu Borac Vlado Draganić je bio najefikasniji sa sedam golova, dok je Aleksandar Milićević dodao četiri a postigao ih je u ključnim trenucima.

Izvor:srpskainfo.com

 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Gračanica Borac M:TEL