XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Vode domačini
Izveštaj utakmice

Progres čuva domaći teren

04.09.2021 G. Filipović

Progres. Kneževo

Fudbaleri Progresa iz Kneževa ostvarili su pobjedu protiv Gorice iz Šipova rezultatom 1:0. Ova utakmica je imala epitet jednog od derbija četvrtog kola Druge lige Republike Srpske – zapad, i po svemu prikazanom može se reći da je opravdala tu ulogu.

 

Domaći su čvrsto ušli u utakmicu i zasluženo došli u vođstvo u 24. minuti pogotkom Želimira Đukarića nakon sjajnog solo prodora.

Imali su i gosti svoje prilike u prvom poluvremenu, ali siguran na golu Progresa je bio Predrag Bekić. Do kraja prvog dijela domaćin je imao još jednu izglednu priliku preko Đukarića, ali je prečka zaustavila njegov udarac.

U drugom poluvremenu Gorica je preuzela terensku inicijativu, a domaći igrači u plavim dresovima su prijetili kontranapadima preko Stojanovića i Budića. Gosti su imali dobre šanse, ali Progres je nošen energijom sa tribina i danas odličnim Bekićem uspio da održi rezultat sa početka utakmice i upiše novu pobjedu na domaćem terenu.

Ovom pobjedom Progres je stigao do 6 bodova, dok Gorica ostaje na 7 osvojenih bodova. U narednom kolu ekipa iz Kneževa ide u Šamac, dok Gorica u Šipovu dočekuje Slogu iz Srpca.

Progres – Gorica    1:0 (1:0)

Igralište: FK Progres u Kneževu. Gledalaca: 100. Sudija: Mišo mačkić (Banjaluka). Strijelac: 1:0 Đukarić (24). Žuti karton: Sakan (Gorica).
PROGRES: Bekić, Stojanović, Svjetlanović, Mučibabić, Đuranović (od 89. Vučić), Glamočić, Verić, M. Budić (od 90+2. Bunić), Marjanović, Aleksić, Đukarić (od 77. P. Budić). 

GORICA: Kalaba, Peno, Čišija, Mitrić, Sakan, Sivonjić, T. Lacić (od 65. Mešić), Malinović (od 21. Pastir), Ružičić (od 65. Šobić), Jović, Bogosavljević (od 65. K. Lacić).

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Progres Gorica
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača