XS
SM
MD
LG

Luka Bar Bar
28.04.2022 16:00
Galeb Bar
0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Galeb poveo sa 2:0

28.04.2022 Administrator DC

Galeb - Luka Bar

Galeb Liko Soho GroupĀ je pred osvajanjem duple krune ā€“ aktuelni osvajač Kupa i prvoplasirana ekipa poslije ligaÅ”kog dijela Prvenstva Crne Gore, slavila je i u drugom meču finala plej-ofa protivĀ Luke BarĀ rezultatomĀ 3:0 (25:12, 25:18, 25:21), pa će imati tri meč lopte za titulu. Aktuelni Å”ampion Luka Bar, izuzetno podmlađen proÅ”le sezone, dao je joÅ” jednom sve od sebe, ali izabraniceĀ Vladimira Milačića, bar se tako čini, u ovom trenutku nemaju kvalitet i iskustvo da se ozbiljnije suprotstave igračicama Galeba, koje predvode AmerikankeĀ Megan GergusĀ iĀ Memi Džerard.

Ā 

U prvom setu Luka Bar je bolje počela, ali odbojkaÅ”ice Galeba su se brzo zagrijale, preokrenule deÅ”avanja na terenu i ostavile protivnice na svega 12 poena. Galeb je u drugom setu nastavio u istom stilu i dileme oko pobjednika tog dijela igre nije ni bilo. Treći set bio je najzanimljiviji ā€“ trener GalebaĀ Petar KokovićĀ odmarao je američku tehničarku Memi Džerard i Luka Bar je to iskoristila, povela 5:1 i 7:2. Poslije tajm-auta Galeba, ā€œcrveno-bijeleā€ su izjednačile na 8:8, Luka Bar povela 11:8, a Galeb preokrenuo na 16:15. Ipak, aktuelne Å”ampionke su povele 21:19. Koković je tada zatražio tajm-aut i to je urodilo plodom ā€“ njegove izabranice osvojile su sve poene (Å”est) do kraja seta i tako zavrÅ”ile meč u svoju korist.

U pobjedničkom sastavuĀ Andrea LakovićĀ je osvojila 13 poena, kapitenkaĀ Teodora ČavićĀ 12,Ā Megan FergusĀ 11, aĀ Memi DžerardĀ sedam. Kapitenka Luke BarĀ DuÅ”anka PetrovićĀ susret je zavrÅ”ila sa 13 poena,Ā Mia RažnatovićĀ sa devet, aĀ Iva PepđonovićĀ sa Å”est.

Treća utakmica igra se u subotu od 18 časova, takođe u ā€œTopoliciā€, kada će Galeb Liko Soho Group kao formalni domaćin imati prvu od tri meč lopte za titulu.

Luka Bar ā€“ Galeb Liko Soho Group 0:3 (12:25, 18:25, 21:25)

BarĀ ā€“ Sportski centar ā€œTopolicaā€. Gledalaca: 300. Sudije: Sonja Simonovska i Dragana Vučinić.

Luka Bar: Petrović 13, Balović, Kovač (libero), TvrdiÅ”ić (libero), Hodžić 2, N. Martinović, Pepđonović 6, GardaÅ”ević, Vukoslavčević 4, Raičević, Adžić, Zarubica 1, Ražnatović 9,Ā  M. Martinović 4.

Galeb Liko Soho Group: Džerard 7, Šćepanović 1, Krivokapić 2, Laković 13, Medin (libero), Stojanović, Labović (libero), Radović, Kovačević, Vlaović 3, Dragojević 2, Fergus 11, Čavić 12, Bojić 1.

Lige Crne Gore Lige Crne Gore Prva liga CG - Play off Luka Bar Galeb
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača