XS
SM
MD
LG

Večeras finale Vidovdanskog turnira u Trebinju

Prethodnih dana smo iz Trebinja izvještavali tekstualno i fotografijama o dešavanjima na tradicionalnom Vidovdanskom turniru u malom fudbalu za mlađe kategorije koji se održava na sportskom terenu Tini.

Upravo večeras se igraju finalne utakmice i utakmice za treće mjesto.

U finalnom susretu dječaka rođenih 2008. godine od 19:45 časova sastaju se, možda i očekivano Tini i Zasad, ekipe koje su najviše i pokazale na ovom turniru, ne umanjujući kvalitet i ostalih ekipa.

Možda je važno istaći da su se upravo ove dvije ekipe sastale i u grupnoj fazi, a slavila je  ekipa Zasada golom u zadnjim minutama. Bila je to utakmica kojoj bi pozavidjeli i mnogo stariji fudbaleri, sa dosta lijepih poteza i tri prelijepa postignuta gola na utakmici.

Zanimljivo je istaći da u obje ekipe nastupaju dječaci koji igraju zapaženu ulogu u svojim matičnim klubovima, a to su FK Leotar, KF LeoStars i FK Hercegovac.

U drugom finalu za 2010. godiste od 19 časova sastaju se Tini i Mokri Dolovi, takođe dvije ekipe u kojima je budućnost fudbala.

S obzirom da je posjećenost ovog turnira svih ovih utakmica do sada bila na zavidnom  nivou, organizatori turnira očekuju za večeras još veću posjećenost i najavljuju velika iznenađenja, kako za igrače tako i za publiku!