XS
SM
MD
LG

Goran Dragoljić: Dosta je urađeno, naročito na fizičkom planu, potrebna relaksacija i osveženje

Fudbaleri Inđije na pripremama - foto: fkindjija.rs

Iza fudbalera Inđije je deset dana priprema na Zlatiboru, gde su imali četiri kontrole, protiv Rudara iz Pljevalja (1:0), Zlatibora (1:1), RFK Grafičara (0:3) i Rada (2:1). Za 23. juli zakazali su završnu proveru protiv novajlije Radničkog sa Novog Beograda. Trener Goran Dragoljić je na raspolaganju imao 23 igrača i tri golmana.

- Uglavnom se radilo na razrađivanju varijanti u raznim situacijama kako bi se što bolje prilagodili, i odabrali 11 igrača koji će se najbolje uklopiti. Igrali smo protiv različitih protivnika kako bi našli adekvatno rešenje. Najvažnije je da su nas zaobišle povrede, svi su zdravi, i u preostalih desetak dana usavršavaćemo naše principe i potrebne zahteve. Dosta je urađeno, naročito na fizičkom planu i biće potrebno da se relaksiramo i osvežimo kako noge ne bi bile "teške" na startu - naveo je Dragoljić.

Od pojačanja pomenimo centralnog beka bonusa Đokovića (2003), desne bekove Đurkovića i mlađeg Kukolja, levog beka Vukovića, bočnog ofanzivca Radosavljevića, i da bi se spisak kompletirao potreban je jedan kvalitetni ofanzivni vezni igrač.