XS
SM
MD
LG

Jahorina u Beču

Nakon Beograda, Bukurešta i Ljubljane, potencijali Jahorine predstavljeni su i u Beču.

Olimpijski centar Jahorina, tokom prethodnog vikenda, najavio je otvaranje nove zimske sezone 22/23, ali i predstavio novitete, te raznovrstan sadržaj i noćni, muzički program u sklopu iste.

Sjajnoj prezentaciji vrijednog tima Olimpijskog centra Jahorina prisustvovali su brojni predstavnici austrijskih turističkih agencija i medija, kao i zainteresovani pojedinci, te diplomatski predstavnici Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.

„Nakon ove prezentacije započeli smo pregovore sa nekoliko austrijskih agencija o paket aranžmanima koji će biti dostupni na austrijskom tržištu, dok bi velika promocija trebala otpočeti već u januaru, kako ljetne, tako i naredne zimske sezone“, rekao je za medije Mladen Filipović, šef Predstavništva Republike Srpske u Beču.

PR Olimpijskog centra Jahorina, Sanja Čeremidžić, tom prilikom izjavila je:

„Jahorina je karakteristična po tome što ima najbolji odnos cijena-kvalitet, što je ujedno i naša prednost, kao i gostoprimstvo zaposlenih na planini, uz najmoderniju skijašku infrastrukturu, koja nas izdvaja na prostoru Jugoistočne Evrope. Jedna od prednosti svakako je i blizina međunarodnog aerodroma Sarajevo, što je za austrijske agencije odlična vijest, s obzirom da dva leta dnevno povezuju grad Beč i Sarajevo.“

Olimpijski centar Jahorina svoju ponudu predstavio je i na Internacionalnom festivalu “Prelo”, koji su organizovala Udruženja naših građana, koji je i ove godine bio izuzetno posjećen, a tokom kojeg je najveći broj pitanja upućen upravo timu Olimpijskog centra Jahorina.