XS
SM
MD
LG

-Automobili kao nagrade za najbrže i muškoj i ženskoj konkurenciji a prije samog takmičenja JUT kamp sa najboljim trail trkačem

Jubilarno 10. izdanje Jahorina Ultra Trail-a se približava, a uzbuđenje raste! Ovogodišnje izdanje obećava da će biti najuzbudljivije do sada, s nizom aktivnosti koje će oduševiti sve zaljubljenike u trčanje i prirodu.

Jedan od najznačajnijih događaja uoči trke je Jahorina Ultra trail kamp koji će se održati kao pripremna manifestacija za takmičenje. Ovaj kamp, koji će se održati na padinama Jahorine, pružiće učesnicima jedinstvenu priliku da uče od najpoznatijih imena iz svijeta trčanja. Lekcije o tehnici trčanja, taktikama trka i savjeti za pripremu samo su  neki od sadržaja koji će obogatiti iskustvo svih učesnika.

Kako bi se instruktori maksimalno posvetili svakom učesniku broj mjesta na kampu je ograničen. Stoga, pozivamo sve zainteresovane trkače da požure s prijavama kako bi osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju.

JUT kamp za odrasle će se održati u periodu od 1. do 7. jula, dok je JUT kamp za djecu zakazan za period od 8. do 14. jula. Oba kampa obećavaju intenzivno i edukativno iskustvo, pružajući učesnicima priliku da poboljšaju svoje tehnike trail trčanja, edukuju se u oblastima pripreme, opreme i ishrane za velika takmičenja, te da testiraju svoje sposobnosti u JUT MIDI trci. Takođe, učesnici kampa dobijaju i startninu za JUT trku po vlastitom izboru.

Jahorina Ultra Trail ne predstavlja samo trkačko takmičenje, već i priliku za povezivanje s prirodom i trkačkom zajednicom iz cijelog svijeta. Ovaj događaj promoviše zdrav način života, avanturu i istraživanje, nudeći nezaboravno iskustvo u predivnom okruženju planine Jahorine.

Ali to nije sve! Pobjednike u muškoj i ženskoj konkurenciji očekuje spektakularni nagradni fond! Najbolji pojedinci u obje kategorije osvojiće automobile! Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!          

Prijavite se odmah i budite spremni za nezaboravno iskustvo na Jahorini!

Za više informacija i prijave posjetite www.jahorinaultratrail.com.