XS
SM
MD
LG

Umičević: Nadam se da će se Danijel Šarić uključiti u rad Rukometnog saveza

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske održaće se sutra (petak) u dobojskom hotelu „Park“ sa početkom od 16.30 časova. Ovom prilikom, između ostalog, biće izvučeni polufinalni parovi Kupa Republike Srpske za rukometaše čiji će završni turnir biti odigran u Višegradu.

- Osim toga na dnevnom redu imaćemo i informaciju o trenutnom stanju u Rukometnom savezu BiH. Istovremeno razgovaraćemo i početku nove takmičarske sezone, kako u m:tel Ligama Republike Srpske isto tako i kada je riječ o Premijer ligi BiH, te o Svesrpskom kupu koji je predviđen za decembar tekuće godine u Loznici – izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji je uputio riječi zahvalnosti Regionalnom rukometnom savezu Doboj i njegovom predsjedniku Vojislavu Rađi koji će kao pravi domaćini obezbijediti sve uslove za sastanak kao i ručak.

Delegacija saveza sa Marinkom Umičevićem na čelu prisustvovaće sutra i finalnoj utakmici tradicionalnog 54. izdanja Međunarodnog rukometnog TV turnira.

- Prije svega želim da se zahvalim nekadašnjem sjajnom rukometnom golmanu Danijelu Šariću na sjajnoj organizaciji ovogodišnjeg turnira koji je ponos Republike Srpske. Hvala mu i na činjenicu što nam je obezbijedio ulaznice za završni spektakl. Iskreno se nadam da će se gospodin Danijel Šarić uključiti u rad Rukometnog saveza Republike Srpske što bi nam predstavljalo veliko zadovoljstvo – dodao je Marinko Umičević.

Na kraju treba dodati da će informaciju o pripremama za novu sezonu podnijeti Boris Šatordžija, predsjednik Udruženja rukometnih sudija Republike Srpske. Istovremeno će izvještaj o učešću mladih rukometaša i rukometašica na kampu „Ljetna škola sporta Republike Srpske“ u Trebinju i „Srbija te zove“ koji je održan u Beogradu podnijeti trener Nemanja Dmitrović