XS
SM
MD
LG

Glazer sa saigračima u skloništu

Nakon utakmice Crvene zvezde i Lajpciga u Ligi šampiona, golman beogradskog kluba Omri Glazer otputovao je u rodni Izrael kako bi se priključio svojoj nacionalnoj reprezentaciji. Ali, Glejzer je na svom Instagram profilu objavio snimak, na kojoj bježi u sklonište i skriva se od palestinskih bombi.

Radi se o video uratku, kojeg je snimio njegov saigrač i kapiten izraelske reprezentacije Eli Dasa, fudbaler moskovskog Dinama.

Glejzer je, uz snimak, objavio i kratki tekst: "Ovo je naša realnost, na putu prema aerodromu". Izrael u nedjelju igra u Prištini, protiv Kosova, kvalifikacionu utakmicu za predstojeće Evropsko prvenstvo.

To je prvi od nekoliko odgođenih kvalifikacionih susreta izraelske reprezentacije.

Nakon Prištine, Izrael igra dvije "domaće" utakmice, protiv Švajcarske (15. novembra) i Rumunije (18. novembra), te na kraju gostuje kod Andore (21. novembra). Izraelski je fudbalski savez za domaćinstvo svojih kvalifikacionih ogleda prijavio terene u Mađarskoj.

Trener beogradskog kluba, takođe Izraelac Barak Bahar, najavio je da će u sljedećoj utakmici (protiv Železničara) mrežu Crvene zvezde čuvati Zoran Popović, prenosi "Jutarnji".