XS
SM
MD
LG

Dobri rezultati u decembru 2023. godine

Olimpijski centar „Jahorina“ u decembru 2023. godine postigao je bolje rezultate u poređenju sa istim mjesecom 2022. godine, uprkos izazovnim vremenskim uslovima i nedostatku prirodnog snijega, saopšteno je iz ove ustanove.

Direktor OC „Jahorina“ Dejan Ljevnaić, rekao je da su skijališta otvorena 26. novembra prethodne godine, te da je zahvaljujući predanom radu zaposlenih i najmodernijem sistemu osnježavanja u odnosu na decembar 2022. godine zabilježeno povećanje finansijskih rezultata dva i po puta.

„Do sada je našu planinu posjetilo gotovo 40.000 skijaša i bordera, koji su zajedno ostvarili impresivnih 230.000 prolaza. U pogonu su obje kabinske gondole Poljice i Partizan, ali i sidro Poljice, kao i poligon na istoimenoj lokaciji koji je prilagođen za početnike i najmlađe posjetioce naše planine“, istakao je Ljevnaić.

Iz OC „Jahorina“ saopšteno je da se za narednu sedmicu najavljuju snježne padavine, koje će stvoriti uslove za boravak na planini i omogućiti osposobljavanje ostalih ski staza i žičara za prevoz skijaša.

Svi zainteresovani skijaši trenutno mogu ostvariti 30 odsto popusta na sve dnevne, poludnevne i karte za noćno skijanje, a popust će trajati sve dok se ne poveća rad instalacija.

Iz OC „Jahorina“ najavili su i niz koncerata na planini, a prvi od njih biće 13. januara kada je planiran nastup Peđe Jovanovića, dok je nastup Nikoline Kovač planiran sedam dana kasnije.

„Nastup Ljupke Stević na redu je 27. januara, a to je samo početak! Do kraja sezone očekuju vas izuzetni nastupi poznatih izvođača poput Indire Radić, Džejle Ramović, Petra Mitića, Rade Manojlović i mnogih drugih“, dodaje se u saopštenju.