XS
SM
MD
LG

Umičević ugostio zlatne kadete

Detalj s prijema u Savezu FOTO: RSRS

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević ugostio ja kadetsku reprezentaciju Republike Srpske koja je nedavno osvojila prvo mjesto na turniru u Solunu. Kao što je poznato klinci su na briljantan način okončali takmičenje u Grčkoj i tom prilikom su zabilježili svih šest pobjeda. 

 


-Želim da vam od srca čestitam na činjenici što ste osvojili pobjednički trofej u Solunu. Čestitam i selektoru Nemanji Dmitroviću kao i Obrenku Miljkoviću koji je bio vođa puta kao i ostalim članovima delegacije. Pratio sam sva dešavanja i znam da ste bili na nivou i da ste na dostojanstven način reprezentovali Republiku Srpsku. Ovim putem prenosim vam i pozdrave i čestitku od predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji će vas takođe ugostiti. Još jednom iskrena čestitka i mi ćemo nastojati da vam omogućimo da i dalje nastupate na nekom od turnira u inostranstvu – rekao je Marinko Umičević koji je igračima poklonio rukometne patike i cipele koje su dobili i ostali učesnici smotre u Solunu među kojima su bili i sudije Vladimir Barać i Vedran Šatordžija koji su sudili finale za rukometašice.
Selektor Nemanja Dmitrović zahvalio se predsjedniku Marinku Umičeviću na prijemu. 
-Hvala vam što ste nas ugostili, ali se zahvaljujemo što ste nam omogućili da odemo na ovaj turnir. Nadam se da smo osvajanjem prvog mjesta na najbolji način uzvratili za ono što ste vi uradili za nas i što ste u nas vjerovali – naglasio je Dmitrović.
Kapiten Nemanja Stupar takođe je imao riječi hvale za predsjednika Rukomentog saveza Republike Srpske. 
-Znamo da nije lako da se obezbijedi sredstva za odlazak na ovaj daleki put. Vi ste sa vaše strane sve uradili, imali smo od vas podršku i hvala vam na tome, a mi smo uzvartili pobjedničkim peharom – izjavio je Stupar.
Obrenko Miljković naglasio je da su dječaci bili pravi, kako na terenu isto tako i izvan njega 
Oni su na istinski način reprezetovali Republike Srpske. Ostavili su i srce na terenu samo da dođu do konačnog trijumfa u čemu su i uspjeli. Vama hvala što ste nam obezbijedili odlazak u Grčku, i moram pohvaliti i šefa Predstavništav Republike Srpske u Solunu Jelenu Jovanović koja nam je takođe obezbijedila sve što nam je trebalo – izjavio je Miljković.