XS
SM
MD
LG

Zimska čarolija i ekskluzivne ponude za nezaboravnu avanturu

 Sezona 2023/24 na Jahorini već broji 56 dana, nove sniježne padavine obradovale su mnogobrojne zaljubljenike u zimske aktivnosti I olimpijsku planinu. Palo je novih 30 cm snijega a temperaturni minus koji je u najavi za naredne dane pogodovaće proizvodnji vještačkog snijega.

Najveći broj skijaša posjetio nas je 11.1. kada smo zabilježili impresivnih 6.000 posjetilaca u toku samo jednog dana. Iako su prethodnih dana postojali izazovi u vezi sa snijegom, tim OC Jahorina uspješno je održavao staze, sistem vještačkog osnježavanja konstantno je u pogonu I zahvaljujući isključivo njemu Jahorina je do sada ugostila više od 100.000 skijaša koji su napravili više od 650.000 prolaza.  Skijašima je na raspolaganju više od 70 odsto kapaciteta ski centra I intenzivno se radi na osposobljavanju preostalih kapaciteta ovog ski centra. Noćno skijanje je u pogonu svaku veče u terminu od 18 do 21 čas.

Zahvaljujući predanosti zaposlenih, tehnološkim unapređenjima i posvećenosti kvalitetu, finansijski rezultati su se povećali za 9 puta u poređenju sa istim periodom prošle godine. Očekujemo da će ova sezona oboriti sve rekorde u posjećenosti, s obzirom na već sada impresivan broj rezervacija.
Proširili smo svoj uticaj na nova tržišta, posebno ističući uspješan ulazak na englesko tržište sa čarter letom iz Londona. Samo zbog Jahorine uveden je let na relaciji Skopje – Sarajevo tr puta sedmično – ponedjeljak, srijeda I petak. Jahorina je postala destinacija koja privlači ljubitelje zimskih sportova iz čitavog regiona, uključujući Rumuniju, Mađarsku i Tursku.

Ova sezona je posebna jer obilježavamo 40 godina od održavanja Olimpijskih igara. Pripremili smo raznovrsne proslave, retrospektive i prilike za zajedničko slavlje sportske baštine koja nas čini ponosnim. Ujedno, planiramo otvaranje izložbe na Jahorini posvećenog Olimpijadi prije 40 godina, sa jedinstvenom kolekcijom eksponata smještenih u gondoli Poljice. Ovo je naš način da oživimo uspomene i pokažemo ponos prema sportskoj prošlosti I bogatom naslijeđu.

Tradicionalno, obilježavamo i World Snow Day, a ove godine pripremili smo posebna iznenađenja za najmlađe skijaše. U periodu od 21. do 23.1.2024., Jahorina će biti centar igre, smijeha i dobre zabave. Prvi dan donosi popust od 50% na dječije ski karte, drugi dan mnogobrjne aktivacije I nagrade iznenađenja dok će treći dan biti posebno obilježen dodjelom 100 skija i 100 kaciga za našu djecu, uz dodatne aktivacije i nagrade.
Osim što je Jahorina idealno mjesto za zimske sportove, želimo podsjetiti sve ljubitelje skijanja da još uvijek postoji prilika da rezervišu smještaj po najpovoljnijim cijenama. Naši apartmani nude vrhunski komfor i udobnost, a za one koji se odluče za rezervaciju smještaja, nudimo dodatnu pogodnost - mogućnost kupovine ski karata i učlanjenje u ski školu sa najstručnijim instruktorima, sve po najpovoljnijim cijenama.

Uzbudljiva zimska avantura na Jahorini se nastavlja, a želimo vas obavijestiti o sjajnim ponudama koje smo pripremili za sve posjetioce od 25. do 28. januara 2024. godine! Tokom ovog četvorodnevnog perioda, Jahorina će biti još privlačnija, jer smo pripremili ekskluzivan popust od 20% na našu Jahorina Chill ponudu. Olimpijski bar pored sjajne gastro ponude priprema I odlične žurke kako u dnevnom tako I u večernjem period uz nastupe najvećih muzičkih zvijezda regiona.

Vidimo se na Jahorini, gdje nas očekuje nezaboravna zimska avantura!

Ostali fotosi: