XS
SM
MD
LG

JUT 100 MILJA – Decenija strasti, snage i izazova

Jahorina Ultra trail proslavlja svoj prvi jubilej promocijom zdravih životnih navika i prirodnih ljepota regije.

Desetogodišnjica postojanja ovog trkačkog spektakla nije obilježena samo ciframa i godinama, već je priča o izdržljivosti, strasti i neizmjernom doprinosu promocije zdravih vrijednosti i ljubavi prema prirodi i svemu što od nje potiče, svih učesnika JUT-a.

Ovogodišnje izdanje takmičenja će se održati 27. i 28. jula, na stazama različitih dužina, te je pogodno kako za rekreativce, tako i za profesionalne trkači. Takmičenje će predstavljati dvodnevnu manifestaciju koja će svojim putevima povezivati Jahorinu sa ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine, s ciljem promocije prirodnog, kulturnog, istorijskog i olimpijskog naslijeđa.

Ovogodišnje izdanje donosi specifičnosti koje do sada nisu viđene na ovom takmičenju!

Po prvi put na Jahorina Ultra trail-u, profesionalni trkači imaće priliku da dožive nezaboravno iskustvo ULTRE od 100 milja.

Takođe, ovo izdanje posebno će obradovati  najmlađe ljubitelje prirode i trčanja. Planirana je i organizacija trke za djecu. Cilj ove trke je staviti naglasak na važnost kretanja i boravka u prirodi, kao i upoznavanja  i sklapanje prijateljstava.

Nagradni fond predstavlja krunu takmičenja. Najbolje u ženskoj i muškoj konkurenciji očekuje spektakularna nagrada – AUTOMOBIL.

Iako su rane prijave za ovo takmičenje završene 15. februara svi oni koji se nađu na 45. sajmu turizma u Beogradu, u periodu od 22. do 25. februara, imaće priliku da se prijave  za JUT 100 MILJA po EARY BIRD cijenama.

Zgrabite priliku i rezervišite svoje mjesto na startnoj liniji!
Link za prijave:

 https://jahorinaultratrail.oc-jahorina.com

Sve informacije takmičenju možete dobiti slanjem upita na:
 jahorinaultratrail@oc-jahorina.com

Ostali fotosi: