XS
SM
MD
LG

Planirani Red Bull Homerun na Jahorini otkazan  

Uprkos velikom broju zainteresovanih i prijavljenih, danas smo se odlučili da planirani događaj otkažemo zbog vremenskih uslova koji nisu garantovali apsolutnu bezbjednost učesnika

Red Bull Homerun jedan je od omiljenih događaja svih ljubitelja zimskih sportova u Bosni i Hercegovini. Masovni spust skijaša i snouboardera tradicionalno okuplja stotine učesnika na ovoj nesvakidašnjoj utrci, a ove subote trebao je doživjeti svoje jubilarno, deseto izdanje. Međutim, na neke okolnosti čak ni Red Bull nije mogao uticati te smo „VIP Jahorina d.o.o.“ kao organizator utrke danas odlučili da trku otkažemo.

Iako je Olimpijski centar Jahorina učinio sve da obezbijedi dobre uslove za skijanje za sve posjetioce uprkos manjku snijega ove zime, imajući u vidu zahtjevan format takmičenja, odlučeno je da trenutni vremenski uslovi na stazama ne dopuštaju bezbjedno izvođenje trke. Kao i uvijek, obaveza prema učesnicima, posmatračima i svima koji bi bili prisutni na događaju je osigurati optimalne uslove za uživanje u spektakularnom iskustvu Red Bull Homeruna, što ove godine na žalost nije bilo moguće. 

Bez obzira na našu želju da pružimo nezaboravan doživljaj na stazi i ove zime, bezbjednost učesnika je primarna briga svih uključenih, te je odluka o otkazivanju donesena nakon pažljivog praćenja vremenskih uslova i konsultacije sa stručnjacima, piše iu saopštenju VIP Jahorine.