XS
SM
MD
LG

Nastavljamo sa skijanjem

Juče 19.3., Jahorinu je ponovo prekrio novi snijeg, što je obradovalo sve ljubitelje zimskih sportova i prirode. Nove padavine omogućile su poboljšane uslove za skijanje i nastavak zimske sezone koja danas broji 114. dana kontinuiranog rada.
 
Direktor Olimpijskog centra „Jahorina" Dejan Ljevnaić pozvao je sve ljubitelje zimskih sportova da uživaju u martovskom skijanju na Jahorini jer je mart najljepši za skijanje i bordanje.

„Sa dolaskom minusa, očekujemo i dodatne snježne padavine koje će dodatno obogatiti naše staze. Naš sistem za vještačko osnježavanje radi kada god uslovi to dozvoljavaju  i fokusirani smo maksimalno na organizaciju skijanja", istakao je Ljevnaić te dodao „"Pozivamo sve ljubitelje skijanja da iskoriste naše specijalne ponude i uživaju u produženoj skijaškoj sezoni. Mart je idealno vrijeme za skijanje, dani su duži i topliji a staze dobro pripremljene."
 
Osim uzbudljivih skijaških staza, posjetici imaju priliku da iskoriste popust na ski karte od 50%!
 
Za one koji žele da imaju potpun doživljaj planine , od 15. marta do 30. aprila, nudimo i promo cijene za smještaj u apartmanima OC „Jahorina" uz ponudu polupansiona i povoljnijim cijenama za ski karte.
 
Pored dnevnog skijanja, posjetioci imaju priliku uživati i u noćnom skijanju petkom i subotom. U tom periodu nudimo i ekskluzivnu ponudu u Olimp baru. Na 1879. metara nadmorske visine imate priliku uživati popust od 20% na kompletan asortiman između dnevnog i noćnog skijanja.  Svaki gost koji rezerviše ručak u Olimp baru dobija besplatnu vožnju gondolom. To znači da ćete moći uživati u vrhunskoj hrani i u nezaboravnom panoramskom pogledu na planinu, sa uključenom panoramskom vožnjom gondolom Poljice. Parking prostori na Jahorini su takođe bez naplate dostupni svim posjetiocima ove planine.
 
Uz to, trenutno se odvija humanitarna akcija na Jahorini, pružajući posjetiocima još jednu priliku za besplatnu vožnju gondolom svakog petka, subote i nedjelje do kraja sezone. Sve što je potrebno je dobrovoljno donirati novac u kutije postavljene na polazu gondole Poljice, kao i u našem suvenir shopu na Poljicama i Olimp baru.
 
Ovim putem želimo podstaći sve posjetioce da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji. Prikupljeni novac će biti usmjeren ka podršci porodicama Terzić i Todorović, koje su nedavno stradale u požaru. Vaš doprinos će značiti mnogo, pružajući podršku onima kojima je to najpotrebnije.