XS
SM
MD
LG

Jahorina zove za prvomajske praznike

Dejan Ljevnaić

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevanić u utorak je održao konferenciju za medije i tom prilikom najavio ponudu ove planine za predstojeće praznike. Ljevnaić je istakao da je Jahorina planina na kojoj možete pronaći aktivnosti i zanimljive sadržaje tokom cijele godine.

„Ovaj period me podseća na vreme kada smo pre šest godina radili najavu letnje sezone, odnosno prve po dolasku moga tima. Tada smo najavu radili ispod starog dvoseda na stazi Poljice sa dva kvada koja smo iznajmili , ali smo i tada verovali u letnju sezonu i razvoj ove vrste turizma na Jahorini. Sada sa sigurnošću mogu reći da smo najperspektivnija planina za letnji turizam i planina sa najviše sadržaja i atrakcija u Evropi. Zato s ponosom najavljujem otvaranje naših atrakcija u periodu od  1. do 6. maja. Posetiocima će biti na raspolaganju gondola Poljice, Avantura park, i, ako vremenski uslovi dozvole, još nekoliko adrenalinskih atrakcija. Olimp bar će biti otvoren svakog dana, kao i naše atrakcije, od 10 do 17 časova. Svakako preporučujem i naše smeštajne kapacitete u okviru kojih smo takođe pripremili promotivne cene za praznike. Rezervacije i sve informacije su dostupne putem maila na adresu rezervacije@oc-jahorina.com.

Već uveliko se pripremamo za otvaranje letnje sezone u periodu od 27. do 30. jun. Očekuje vas niz neverovatnih aktivnosti koje su spremne da vaš boravak na Jahorini učine nezaboravnim.

Imamo najduži Alpine coaster u jugoistočnoj Evropi, Avantura i adrenalin park, vozić za panoramsku vožnju, kao i mogućnost uživanja u panoramskoj vožnji gondolom koja vam pruža pogled koji oduzima dah. Za ljubitelje brzine i avanture, tu je karting, prvi takve vrste off-road u regionu, kao i x-raycer za decu.

Za one koji vole šetnje i biciklizam, pripremili smo staze koje će vas provesti kroz predivne pejzaže Jahorine. Za ljubitelje adrenalina, imamo zipline koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo letenja iznad jezera.

Naše jezero takođe nudi mnogo aktivnosti - od kajaka i pedalina, do uređene staze i plaže za opuštanje. Za ljubitelje konjičkog sporta, imamo jahanje konja kako na poligonu, tako i u prirodnom okruženju.

Za naše najmlađe posetioce tu je dečije igralište, gde mogu da se igraju i zabave. Takođe, imamo stadione za treninge, a organizujemo i team building događaje za grupe koje žele da se povežu kroz različite aktivnosti na planini. Od ovog leta naši posetioci će imati priliku da uživaju u novom sadržaju smeštenom na plato Poljice -  trampolina prilagođena i atraktiva i za decu i za odrasle.

Ovo su samo neke od fantastičnih aktivnosti koje vas očekuju na Jahorini tokom leta, jer pored atrakcija organizujemo veliki broj događaja od kojih je definitivno najveći Jahorina Ultra trail – međunarodno priznat događaj, bodovan ITRA i koji će, već sada znamo, dovesti na planinu. dovesti u Republiku Srpsku oko 5 000 takmičara i posetioca. Ove godine je 10 jubilarno izdanje i po prvi put u regiji 100 milja je na raspolaganju za takmičare, a kao glavna nagrada ističe se automobil za mušku i za žensku konkurenciju“ – rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Ljevnaić se ovom prilikom zahvalio i političkim zvaničnicima iz RS na kontinuiranoj podršci, ali najavio i popuste koji očekuju posjetioce Jahorine tokom ovog ljeta.

„Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez predanog rada tima  OC Jahorina ali i bez podrške Vlade RS i Predsjednika Milorada Dodika koji znaju vrednost Jahorine i prepoznaju da je Jahorina planina koja pruža korist ne samo ljudima koji su vlasnici hotela i imanja na Jahorini nego svom lokalnom stanovništvu naše regije.

Kako bismo pokazali da je Jahorina planina svih nas, i da se ljudi koji su geografski blizu Jahorini ne bi osećali drugačije, u toku leta obezbedili smo šest dana potpuno besplatnih stanovnicima Istočnog Sarajeva, da dožive Jahorinu i uživaju u svim njenim lepotama. Radi se o terminima 13. -14.jul, 10. - 11.avgusta i 7. - 8. septembra.

 

Uz to već su definisani i promo periodi za ovo leto:

27. - 30.6.- popust 30%

25. - 28.7.- popust 50%

29.8. - 1.9.- popust 40%

19. - 22.9. - popust 50%“ – dodao je on.