XS
SM
MD
LG

Ambasador Srbije Ivan Todorov posjetio Olimpijski centar Jahorina i sastao se s direktorom Dejanom Ljevanićem

Ivan Todorov i Dejan Ljevnaić

Današnja posjeta Njegove ekselencije ambasadora Srbije u Bosni i Hercegovini, Ivana Todorova, Olimpijskom Centru Jahorina pred  stavlja značajnu priliku da se naglasi uloga Jahorine kao važnog regionalnog turističkog centra, te da se istaknu potencijali za dalji razvoj i održavanje zajedničkih aktivnosti.

U duhu ove važne posjete, direktor Olimpijskog Centra Jahorina, takođe počasni konzul Srbije u Bosni i Hercegovini, izrazio je duboko zadovoljstvo i entuzijazam zbog ovog susreta.

"Počastvovan sam prilikom da u našim prostorijama ugostimo ambasadora Srbije, gospodina Todorova. Sa zadovoljstvom ističem da je gospodin Todorov dokazani prijatelj sporta, posvećen afirmaciji mladih ljudi i promociji pravih vrednosti. Njegova poseta Jahorini predstavlja značajnu priliku da se naglasi njena uloga kao važnog regionalnog turističkog centra, te da se istaknu potencijali za dalji razvoj i održavanje zajedničkih aktivnosti. Siguran sam da je ovo početak jednog važnog poglavlja u kojem ćemo zajedničkim snagama stvarati veze između ovih država. Olimpijski Centar Jahorina, kao simbol sportskih vrednosti i međunarodne razmene, ima ključnu ulogu u jačanju povezanosti između svih balkanskih naroda. Kroz sportske, kulturne i turističke aktivnosti, želimo izgraditi mostove koji će povezati Srbiju i Bosnu i Hercegovinu na još dubljem nivou. Posebno me raduju naše zajedničke vizije i gledišta po pitanju razvoja celog regiona i siguran sam da ćemo u skorijem vremenskom periodu realizovati zajedničke projekte ambasade i konzulata, kao i Olimpijskog centra Jahorina.