XS
SM
MD
LG

Andrej Kirilenko nije zaboravio prijatelje iz Republike Srpske

Andrej Kirilenko sa prijateljima iz Republike Srpske FOTO: KKI Vrbas

Andrej Kirilenko, predsjednik Košarkaške federacije Rusije nije zaboravio prijatelje iz Republike Srpske i Banjaluke. Prilikom gostovanja Košarkaškog kluba invalida Vrbas na turniru u Kazanju iskorištena je prilika da se uruče priznanja za Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, premijera Radovana Viškovića, te za ministricu finansija Zoru Vidović, gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića kao i za Marinka Umičevića, predsjednika KKI Vrbas. Ova priznanja uručio je bivši ruski košarkaš Fjedor Likholitiv.

-Zahvalan sam gospodinu Kirilenku od koga smo dobili poziv za učešće na turniru u Kazanju. Veliko mu hvala i u ime predsjednika Dodika, premijera Viškovića, gospođe Vidović i gradonačelnika Stanivukovića. Ponosan sam na ova priznanja i veliko mi je srce što smo došli u Rusiju i mi ćemo nastaviti i dalje da sarađujemo i igramo turnire kako u Banjaluci isto tako i ovdje u Kazanju. U izjavi koju sam dao ovdašnjim medijima vidio sam suze kod pojedinaca koji nisu vjerovali koliko mi iz Republike Srpske volimo bratski narod Rusije - rekao je Marinko Umičević.

Prvi čovjek KKI Vrbas uručio je prigodne poklone za Andreja Kirilenka. Uz ekipu bio je Ranko Tepavčević koji je već 15 godina u Kazanju gdje obavlja vrlo važne i odgovorne poslove, te su i njemu poklone uručili Marinko Umičević i Biljana Nedić.