XS
SM
MD
LG

2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Mulalić: Lopovska liga

23.09.2017 Administrator DC

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja poraženi su danas u Mostaru od Zrinjskog sa 2:0.

Detalj koji je prelomio utakmicu desio se u 41. minuti. Tada je sudija MiloÅ” Gigović svirao diskutabilan penal za domaće, a trener Edis Mulalić je isključen zbog prigovora. Delegat je nakon utakmice napisao da je trener tima iz Doboj Kaknja psovao sudiji majku i vrijeđao Savez.

Ā Kontaktirali smo Edisa Mulalića koji se vraćao sa ekipom iz Mostara, a trener Mladosti bio je vidno iznerviran zbog svega Å”to se desilo.

ā€“ Može on (delegat op.a.) napisati Å”ta god hoće, ali tvrdim da niÅ”ta od onoga Å”to je on naveo nije istina. Pa ko je svjedok svega toga i ko ima kontrolu nad onim Å”to on napiÅ”e. Sudija je rekao da sam isključen jer sam protestvovao zbog penala i bacanja flaÅ”e sa vodom pored aut linije, a delegat napiÅ”e da sam vrijeđao i psovao. Nikome i nikoga nisam psovao, to odgovorno tvrdim. Kompleta ekipa se bunila, jer penal nije postojao. Å ta je trebalo? Da Å”utimo? ā€“ pita se Mulalić i nastavlja:

Ā ā€“ NaÅ” golman je zavrÅ”io u bolnici sa otečenom slezeonom, nakon duela sa Bilbijom. Sudija je to okarakterisao kao penal. Niko se ne pita Å”ta je sa tim momkom i kada će napustiti bolnicu.

Mulalić smatra da se u ovoj ligi ne može igrati poÅ”teno i da je očigledno da dobri rezultati Mladosti nekome smetaju.

ā€“ Očigledno je da se u ovoj ligi ne može poÅ”teno igrati. Onaj ko hoće poÅ”teno da igra loÅ”e prođe. Pojedincima smeta Mladost i sve lijepo Å”to se deÅ”ava oko ovog kluba. Znaju odakle dolazi velika energija ovim igračima i svjesni su da kada mene kazne, da će time odmoći mojoj ekipi. Očigledno da je ovdje najvažnije da je Zrinjski pobijedio ā€“ rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba, Edis Mulalić.

Edis Mulalić

Premijer liga BiH Premijer liga BiH BH Telecom Premijer liga Zrinjski Mladost
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača