XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Laktaši sredili Šamčane (video)

25.03.2018 Administrator DC

Minimalno ali zasluženo Laktaši su danas pobijedili šamački Borac u okviru 17. kola Druge lige. Imali su domaći inicijativu tokom utakmice, a na prvu ozbiljniju priliku čekalo se 50 minuta. Popović je sjajno iskosa uputio centaršut na Lekića, čiji šut u zadnji trenutak blokira odlični stoper Borca Ignjatović.

Dvije minute kasnije bek Laktaša Šipovac je šutirao i zamalo pogodio, da bi u narednom napadu i Popović bio u situaciji ali bez prave realizacije. 

Gosti su prvu i jedinu neugodnost pred golom Metlara stvorili u 67. minuti, kada je nakon prekida udarac kapitena Milićevića zaustavila stativa.

Momenat odluke desio se u 76. minuti. Centarfor i trener Laktaša Bajić je prvo iznudio prekršaj na nekih 20-ak metara, a nakon slobodnjaka Ercega i asisitrao Davoru Teliću za pogodak i važnu pobjedu Laktaša pred niz od dvije gostujuće utakmice.

U narednom kolu, Borac će ugostiti Slobodu a Laktaši će putovati u Modriču na megdan Alfi.

LAKTAŠI: Metlar, Telić, Šipovac, Bajić, Trninić, Radetić, Bursać, Lekić (od 89. Sukara), Banjac (od 65. Erceg), Popović, Keleman. Trener: Miljan Bajić

BORAC: Gluhić, Ignjatović, Simeunović, Hasanović, Čeliković, Pivašević, Milićević, Maslić (od 80. Josipović), Zurapović, Mićić (od 62. Dujmušić), Maksimović (od 87. Kalabić). Trener: Nikola Nikić

Izvor: Fejsbuk stranica Laktaša 

Laktaši - Borac

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Laktaši Borac
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača