XS
SM
MD
LG

4 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Rudari pregazili Slaviju

05.05.2018 Administrator DC

Rudar Prijedor je pod dirigentskom palicom novog Å”efa stručnog Å”taba Nedžada žerića protiv tradicionalno neugodne, ali i značajno oslabljene Slavije iz Istočnog Sarajeva, odigrao kao preporođen i zabeležio ubedljivu pobedu od 4:0. ā€œRudariā€ su ostali u formalnoj trci sa Zvijezdom-09 za titulom, ali je viÅ”e nego jasno da su prokockali svoje Å”anse u prethodna dva kola kada su Semberci stigli do kapitalnih sedam bodova prednosti.

Rapsodija Prijedorčana počela je od prvog zvižduka sudije Milana Docića iz Banjaluke, a već u sedmom minutu Ognjen Jaćimović je pogodio mrežu ā€œsokolovaā€ i najavio trijumf domaćina. Do kraja prvog dela precizan sa jedanaest metara bio je i Demir Jakupović udvostručivÅ”i prednost.

U nastavku susreta domaći klub je postigao joÅ” dva pogotka, a oba puta u strelce se upisao Ervin Ćatić koji je potvrdio potencijal, a neverovatno je koliko su domaći igrači sa lakoćom stvarali Å”anse i rezultat je mogao da bude kud i kamo ubedljiviji. Sve to mogao je da posmatra i dojučeraÅ”nji Å”ef stručnog Å”taba Zlatko Jelisavac koji je krajem prvog dela igre stigao u svečanu ložu Gradskog stadiona u Prijedoru, u kojoj su bili i dojučeraÅ”nji direktor VukaÅ”in Đaković i član uprave Ranko Vučković, ali su se svi držali podalje ā€“ stolicama, jedan od drugog, odnosno trećeg.

Da li je odluka Upravnog odbora kluba posle poraza u Etno selu StaniÅ”ići o smeni trenera Jelisavca ipak stigla kasno?

ā€œRudariā€ kao preporođeni

Ā 

Rudar Prijedor ā€“ SlavijaĀ  4:0 (2:0)

Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: 100. Sudija: Milan Docić (Banjaluka) . Strelci: Jaćimović u 7, Jakupović (iz penala) u 36. i Ćatić u 50. i 55. minutu. Žuti kartoni: Vojinović (Rudar Prijedor), Butorović, Muharemović, Antić, N. PuÅ”ara (Slavija).

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović , Jakupović Ā (od 73. Živanić ), Lolić Ā (od 81. Kovačević ), Vojinović , Pekija , Jaćimović , Gavranović , Ćatić , Marić , Dekić , Davidović Ā (od 57. Komljenović ).

SLAVIJA: Butorović , N. PuÅ”ara Ā (od 75. Minić ), Popović Ā (od 46. Muharemović ), Parađina , Bojanić , Hasković Ā (od 82. Å krba ), Milisavljević , TauÅ”an , Antić , Babić ,Ā A. PuÅ”ara .

Igrač utakmice: Ervin Ćatić (Rudar Prijedor).

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske - Liga za prvaka Rudar Prijedor Slavija
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača