XS
SM
MD
LG

20 : 20
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi u Nevesinju

29.09.2018 Radio Nevesinje

Derbi utakmica 2. kola Prve rukometne lige Republike Srpske Hercegovina ā€“ Drina zavrÅ”ena je podjelom bodova. Rivali su večeras u Sportskoj dvorani ā€œNevesinjkaā€œ igrali tvrdo i borbeno, ali je bilo i dosta greÅ”aka, posebno u napadačkim akcijama.

Nevesinjci su u utakmicu uŔli sa mnogo želje i motivacije. U prvih dvadesetak minuta mogli su da naprave lijepu prednost, ali su promaŔeni ziceri i sedmerci vratili goste u život. Drina u finiŔu prvog poluvremena pravi seriju 4:0 i najavljuje uzbudljivo drugo poluvrijeme.

Zanimljivo je da u nastavku nijedna ekipa nije uspjela da napravi prednost veću od jednog gola. Rivali su se smjenjivali u vođstvu, a u posljednja dva minuta mreže su ostale netaknute. U finiÅ”u je bilo dosta uzbuđenja, oba rivala su mogla do trijumfa, ali je ostalo 20:20.

HERCEGOVINA ā€“ DRINA 20:20 (10:10)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 300. Sudije: Jovan Babić, Borislav Bogdanić (Banjaluka).Sedmerci: Hercegovina 3 (1), Drina 7 (6). Isključenja: Hercegovina 16 minuta, Drina 14 minuta.

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Bratić, Šarenac (3), R. Buha, Ivanović (4), Kovačević (2), Parežanin, Ratković, Dragović, Babić, Avdalović, Manigoda (4), Čabrilo (5), N. Buha (2), Vujadinović.

DRINA: Govedarica, Vidaković (4), TiÅ”anivić (2), Ivanović, Todorović, Popović, Spasojević, Maletić, Marković (8), Čvorić, Janković, Vukojičić, Mijatović.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Drina
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača