XS
SM
MD
LG

25 : 27
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo proŔao Nevesinje

03.04.2019 Radio Nevesinje

Rukometaši Hercegovine završili su ovogodišnje učešÄ‡e u Kupu RS, pošto su večeras u Nevesinju poraženi od Leotara rezultatom 27:25. Nevesinjci su odigrali borbeno protiv kvalitetnog rivala koji trenutno zauzima četvrtu poziciju u Premijer ligi BiH i na kraju su izborili častan poraz. I Trebinjci su u susret ušli motivisano pošto su domaćini završnog turnira Kupa RS.

I pored silne želje rukometaši Hercegovine u prvom poluvremenu nisu pronalazili rješenje za čvrstu odbranu Leotara, tako da su prvih 30 minuta postigli samo osam golova. U nastavku su bili ubojitiji, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Sa velikim izborom kvalitetnih igrača Leotar je mirno utakmicu priveo kraju.

U domaćem sastavu najefikasniji su bili Čabrilo sa osam i Dragović sa šest golova. U trebinjskoj ekipi po šest golova postigli su Draganić i Milojević.

HERCEGOVINA – LEOTAR 25:27 (8:13)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 400. Sudije: Trnčić, Džebo (I. Sarajevo). Isključenja: Hercegovina (6 min), Leotar (2 min). Sedmerci: Hercegovina 3 (2), Leotar 6 (4).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Vučinić, KOvačević (4), Pantić, Knežević, Šipovac, Manigoda (1), Buha (4), Ivanović (2), Čabrilo (8), Babić, Šarenac, Dragović (6), Vujadinović, Laketa.

LEOTAR: Savović, Draganić (6), Milićević (5), Milojević (6), Spajić,Ninković (1), Radović, Srdanović, Ratković (1), Uljarević, Janković (1), Grk, Vještica (1), Glendža (2), Raznatović (4).

Ostalo Ostalo Kup RS Hercegovina Leotar
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača