XS
SM
MD
LG

3 : 3
Poluvreme
1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
U 87.minutu Perica Maksimović hvata volej i pogađa gornji desni ugao golmana gostiju za 3:3.
87.minut'
Gol
U 82.minutu Borac je postigao svoj drugi gol. Bio je slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, Đorđe Miliće ić se delimično iskupio za ranije grehe i postigao prelep pogodak. Sada je 2:3.
82.minut'
Gol
Kakva greška Đorđa Milićevića u 62.minutu. Želeo je da dribla na 12 metara od svog gola, Srđan Eskić mu je oduzeo loptu i povećao prednost Srpčana. Sada je 1:3.
62.minut'
Domaćin u 40.minutu traži kazneni udarac, pao je DŽafer Džafić, neće ga dobiti.
40.minut'
Gol
Potpuni rezultatski preokret u Šamcu u 32.minutu. Bio je skraćeni korner za goste sa leve strane, uletela je lopta u bekovski prostor, došla do Nikole Žarića koji iz dobre pozicije pogađa cilj. Borac - Sloga 1:2.
32.minut'
Gol
U 30.minutu Sloga je izjednačila na 1:1. Bio je korner sa desne strane, kapiten Srđan Maletić zahvatio je loptu glavom i poslao u mrežu. Srpčani imaju više od igre.
30.minut'
Počela utakmica 3.kola na drugoligaškom Zapadu, Borac - Sloga Srbac. Teče 6.minut, golova nema.
6.minut'
Gol
Dugo je lopta odbijala se od domaćih igrača u 12.minutu, pa došla do Aleksandra Ćosovića koji šutira sa 18 metara i postiže prelep pogodak. Borac vodi sa 1:0.
U ovim trenucima utakmica je nastavljena, teče 46.minut.
U Šamcu je konačan rezultat 3:3.
Šamac. Sudije: Marko Erak (Banjaluka), Vanja Ajder (Banjaluka), Veljko Makitan ( Gradiška). Delegat: Nenad Mejakić. Posmatrač suđenja: Ljubomir Jevtić (Prijedor).
Izveštaj utakmice

Kiša golova u Šamcu

26.08.2019 Slađan Jeremić

ŠAMAC – Rano vođstvo Borca nagoveštavalo je pobedu Šamčana, ali u timu iz Srpca imali su svoju računicu. U 12.minutu Aleksandar Ćosović je šutirao sa 18 metara i pogodio. Onda je u 30.minutu Sloga izjednačila na 1:1. Izveden je korner sa desne strane, a Srđan Maletić je zahvatio loptu glavom i poravnao rezultat. Dva minuta kasnije izveden je skraćeni korner sa leve strane , uletela je lopta u bekovski prostor, došla do Nikole Žarića koji iz dobre pozicije donosi preokret. U 62.minutu Đorđe Milićević je izgubio loptu pred svojim golom, Srđan Eskić je povećao prednost gostiju na 3:1. Onda se Milićević u 82.minutu delimično iskupio kada je sa 16 metara iz „slobodnjaka“ pogodio cilj. U 87.minutu Perica Maksimović hvata volej i postavlja konačan rezultat utakmice.

Sloga je olako prokockala visoku prednost, Borac je nastavio sa domaćom „prodajom“ bodova.

Borac Šamac – Sloga Srbac  3:3  (1:2)

Stadion: Gradski.. Gledalaca: 50. Sudija: Marko Erak (Krupa na Vrbasu). Strelci: Ćosović u 12., Milićević u 82., Maksimović u 87.minutu (Borac), a Maletić u 30.,Žarić u 32.i Eskić u 62.minutu za Slogu. Žuti kartoni: Ćosović(Borac), Grbić(Sloga).

BORAC ŠAMAC: Đurić , Ignjatović , Dujmušić (od 31.min.Pivašević ) , Džafić , Čaušević , Vujanić , Milićević , Maksimović , Ćosović  , Ilić , Zurapović .

SLOGA SRBAC: Smijanić , Malbašić , Grbić , Eskić , Zukanović , Zelenac , Žarić (od 82.min.Grgec ), Milosavljević , Kojić , Babić (od 85.min.Vasić ), Maletić .

Igrač utakmice: Rajko Đurić (Borac) .

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Borac (Š) Sloga (S)
zule01 je ocenio igrača
zule01 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača