XS
SM
MD
LG

2 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
M. Vučen.
72.'
Protokol
Glavni sudija: Mladen, Mirić (Bijeljina) Prvi pomoćni sudija: Bojan, Makarić (Bijeljina) Drugi pomoćni sudija: Slobodan, Marković (Bijeljina) Četvrti sudija: Dragan, Žarić (Кotor Varoš) Delegat: Dejan, Zdjelar (Omarska) Кontrolor suđenja: Ratko, Кunić (Banja Luka)
Postava
Trako Elvir Ćulibrk Marko Dodig Mateja Arežina Dragan Vejnović Filip Desnica Mario Dojčinović Sergej Zec Milan Zgonjanin Mladen Antonić Ljuban Kostadinović Bojan. Na klupi: Plavšić Dušan Salkić Adnan Šumić Ermin Stupar Damjan Vučen Bojan Hušić Amir Vujanović Pavle
Postava
Zeljković Njegoš Radaković Stefan Jagodić Boris Segić Danko Milanović Jovan Subić Duško Guzijan Anđelo Todorić Miloš Živković Dejan Jaćimović Ognjen Drača Miloš. Na klupi: Knežević Vanja Radonjić Nemanja Žižak Aleksandar Jugović Dragan Grahovac Stefan Račić Filip Vajukić Nikola
Gol
Izveštaj utakmice

Vučen srušio Ljubić

02.05.2021 Administrator DC

Sloboda - Ljubić

Fudbaleri Slobode treći put uzastopno, a ukupno 11.put ove sezone obradovali su svoje pristalice. U susretu 26.kola M:tel Prve lige Republike Srpske, oni su kao domaćini bili bolji od Ljubića iz Prnjavora rezultatom 2:0, a junak trijumfa je Bojan Vučen. Mladi napadač je u igru ušao u 66.minutu, a osam minuta kasnije (74.minut) se upisuje u strijelce nakon što je prethodno Milan Zec sjajno šutirao sa 20 metara, lopta pogodila stativu gola protivnika, a Vučen se našao na pravom mjestu i doveo svoj tim u prednost. Sličan scenario viđen je i kod drugog gola, ponovo je Zec uputio jak udarac, golman Prnjavorčana Zeljković uspio je trenutno da odbrani svoj gol, a Bojan Vučen i ovaj put na visini zadatka, trese mrežu gostiju i postavlja konačnih 2:0.

„Crveni“ su na ovom susretu nastupili bez šefa stručnog štaba Duška Vraneševića (tri žuta kartona), koji je meč pratio sa tribina, a njegovu dužnost obavljao je pomoćnik Zoran Vranešević.

Domaći tim igrao je u sastavu: Trako, Ćulibrk, Dodig (kap.), Arežina, Vejnović, Desnica, Dojčinović, Zec, Zgonjanin, Antonić, Kostadinović. Sa klupe su ušli: Vučen, Vujanović i Hušić.

Ekipa Ljubića nastupila je u sastavu: Zeljković, Radaković, Jagodić, Segić (kap.), Milanović, Subić, Guzijan, Todorić, Živković, Jaćimović, Drača. Sa klupe su ušli: Jugović, Račić i Žižak.
Glavni arbitar bio je Mladen Mirić iz Bijeljine.

Sloboda je i dalje na vrlo dobrom 4.mjestu sa 41 bodom, dok je Ljubić doživio četvrti vezani poraz i samim tim ostao na 13.mjestu sa 29 bodova.

Izvor:radionovigrad.com

 

 

 

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Sloboda Ljubić
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača