XS
SM
MD
LG

0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Derbi u Bijeljini, odložena dva susreta

19.03.2021 Đ. MaleÅ”ević

TokomĀ vikenda u konkurenciji odbojkaÅ”ica na rasporedu su mečevi 16. kola Prve lige Republike Srpske, a korona virus stvara velike probleme.

Ā 

Zbog vanredne situacije i zabrane koriŔćenja Å”kolskih sala za treninge i odigravanje utakmica odloženi su susreti u Trebinju, Leotar - Glasinac i u Bijeljini, Libero - Ljubinje Bankom, i prethodno kolo je odigrano nekompletno.

Kolo će obilježiti duel u Bijeljini. SnageĀ Ä‡e u derbiju odmjeriti druga i prva ekipa sa prvenstvene tabele, sastavi Radnika i lidera Crvene Zvijezde iz Obudovca.

Obudovljanke su glavni favoriti za titulu prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu i jedina su ekipa bez poraza i pored velikih problema sa treningom sa vjerom u svoje snage putuju u Bijeljinu i nadaju se najboljem.

"Svi u klubu smo sa radoŔću čekali utakmicu sa naÅ”im sportskim prijateljima, jer je to duel dvije ekipe koje su najviÅ”e prikazale, ali problemi sa kojima se suočava dosta sportskih ekipa, nije zaobiÅ”ao ni nas. PokuÅ”avali smo nekako da organizujemo treninge i spremimo se za derbi lige, teÅ”ko je to iÅ”lo ali ja sam optimista i na kraju vjerujem da će odbojka pobijediti", izjavio je uĀ najaviĀ utakmice Milenko PeruÅ”inović trener lidera iz Obudovca.

U ostalim utakmicama, u derbiju u Zvorniku trećeplasurana Drina dočekuje četvrtu Inovu, u derbiju začelja He na Drini čekaju Maglić, a Slavija putujeĀ u Bileću na susret sa Hercegovcem.

Utakmica u ViÅ”egradu na rasporedu je u subotu, mečevi u Bijeljini, Bileći i Zvorniku na programu su u nedelju.

Subota 20. mart
ViÅ”egrad: He na Drini - Maglić 18,00

Nedelja 21. mart
Bijeljina: Radnik - Crvena Zvijezda 13,00
Bileća: Hercegovac - Slavija 14,00
Zvornik: Drina - Inova 13,00

Odloženi susreti
Bijeljina: Libero - Ljubinje Bankom
Trebinje: Leotar - Glasinac

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Radnik Crvena zvijezda
Trako45 je podelio utakmicu
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača