XS
SM
MD
LG

0 : 2
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Donbro se snašao napadač gostiju Almedin Ziljkić, nakon ispucavanja golmana Borca Lakića.
32'
Gol
Kapiten Banjalučana je pogodio nakon ubacivanja sa lijeve strane.
29'
Postava
Zlomislić, Medić, Obšivač, Čuljak, Jurilj, Stanić, Vukoja, S. Jurić, Begić, M. Jurić, Ikić. Na klupi su ostali: Miškić, Grgić, Majić, Mašić, Šabić, Herceg, Maganjić.
0'
Postava
Lakić, Uzelac, Ziljkić, Ćosić, Vojnović, Brtan, Subić, Vranješ, Borovčanin, Mehanović, Zakarić. Na klupi su ostali: Damjanović, Dujaković, Molls, Bosančić, Čavić, Meleg, Bobić, Moraitis, Georgiev.
0'
Izveštaj utakmice

Borac u polufinalu Kupa BiH

10.03.2021 Administrator DC

ŠIROKI BRIJEG – U Širokom Brijegu su verovali da će domaćin stići do trijumfa i polufinala najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH. Ipak, u Borcu su verovali u uspeh, a ko veruje taj i dobija.

Izabranici Marka Maksimovića delovali su mnogo čvršće i kompaktnije, a istovremeno i mnogo hrabrije, te su igrali visoki presing i nekoliko puta su na taj način oduzimali domaćima lopte u opasnoj zoni.

 

Borac je do prednosti stigao u 28.minutu. Borac je stigao do vodstva u 28. minuti, kada je odlično poslužen Stojan Vranješ koji rutinski pogađa cilj. Četiri minuta kasnije usledila je nova greška domaćih koju kažnjava Almedin Zilkić i prednost gostiju čini kapitalnijom. U nastavku je viđeno malo igre, ali u 64.minutu Ivana Ikića saliće Đorđe Ćosić, a šut Alena Jurilja sa „bele tačke“ zaustavio je pouzdani Nikola Lakić. U poslednjim trenucima utakmice kazneni udarac dosuđen je i za goste, ali je šut Dejana Melega sa 11 metara odbranio Martin Zlomislić. Bolji tim je pobedio i slavio, zasluženo otišao dalje. Borac je na korak od finala…

¼ finala Kupa BiH: Široki Brijeg – Borac 0:2 (0:2)

Stadion: Pecara. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Mulahasanović(Sarajevo) . Strelci: Vranješ u 28.i Ziljkić u 32.minutu. Žuti kartoni: Obšivač, Majić(Široki Brijeg),Ćosić, Subić(Borac). Crveni karton: Frano Hrkač(pomoćni trener Š.Brijega) u 58.minutu.

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić , Medić (od 90.min.Grgić ), Obšivač , Čuljak , Jurilj (od 71.min. Maganjić ), Stanić , Vukoja (os 71.min.Majić ), S.Jurić (od 58.min.Šabić ), Begić ,  M. Jurić , Ikić .

BORAC: Lakić , Uzelac  , Ziljkić (od 70.min.Meleg ), Ćosić , Vojnović , Brtan , Subić , Vranješ (od 90.min.Molis), Borovčanin (od 90.min.Dujaković ), Mehanović (od 65.min.Moraitis ), Zakarić (od 90.min.Čavić ).

Igrač utakmice: Stojan Vranješ(Borac) .

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Bosne i Hercegovine Široki Brijeg Borac