XS
SM
MD
LG

83 : 67
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

KoŔarkaŔi Sokoca jedini neporaženi nakon tri odigrana kola (VIDEO)

31.10.2021 M.Muharemović

KK "Sokolac"

KoÅ”arkaÅ”i Sokoca sinoć ću na svom parketu savladali ekipu KK ā€žAkademija Boracā€œ iz Banje Luke rezultatom 82:53 i na taj način stigli do treće ovosezonske pobjede u Prvoj koÅ”arkaÅ”koj ligi Rebublike Srpske.

Ovim trijumfom Sokočani su ostali jedina neporažena ekipa u prvoligaŔkom karavanu Republike Srpske i sa prvog mjesta na tabeli putuju na komŔijski derbi protiv Slavije u Istočno Sarajevo narednog vikenda.

Trener domaćih Tomislav Tamburić ističe da je zadovoljan igrom svojih koÅ”arkaÅ”a protiv mlade i borbene ekipe iz Banje Luke.

ā€žÅ½elio bih naÅ”im gostima čestitati na fer i korektnoj borbi. Radi se o jednoj mladoj ekipi koja je vođena i trenirana na odličan način. Nas narednog vikenda očekuje gostovanje u Istočnom Sarajevu i sigurno da ćemo pokuÅ”ati ostvariti novu pobjedu i zadržati maksimalan učinak na tabeliā€œ dodao je Tamburić.

Gostujući strateg Milan Jovanić kazao je da od svoje ekipe očekuje bolje rezultate u nastavku sezone jer se radi o najmlađem sastavu u ligi koji će napredovati iz utakmice u utakmicu.

Domaćine je do pobjede predvodio Nemanja Stanković sa 22 poena i 8 asistencija, a kod gostiju se istakao SiniÅ”a Sorak koji je stigao do dabl-dabl učinka (18 poena, 10 skokova).

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Akademija Borac BL Sokolac