XS
SM
MD
LG

3 : 0
1.set
25 : 10
2.set
25 : 15
3.set
25 : 9
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Jahorina bolja od Maglića 

31.03.2024 Čedo Matović

Jahorina, Pale

U sklopu 20. kola Prve lige Republike Srpske odbojkašice Jahorine  na domaćem terenu u meču koji je trajao 55 minuta lagano su nadigrale ekipu Maglića iz Foče maksimalnim rezultatom 3:0 po setovima 25:10, 23:15 i 25:19.

 

"Jahorinke" su tako upisale svoju šesnaestu prvenstvenu pobjedu, dok se izuzetno mlada ekipa Fočanki uz to oslabljena bez četiri startera što se odrazilo na igru i na rezultat i na kraju lako su se pomirile sa devetim prvenstvenim porazom.  

Posle odigranih 20. kola sa 48. uknjiženih bodova Paljanke se nalaze na drugom mjestu prvenstvene tabele, a sa 34 sastav Maglića ostao je na šestom mjestu prvoligaškog karavana. 

Pred oko 50. gledalaca, utakmicu su sudili Jovana Stanišić iz I.N. Sarajeva i Zoran Malešević iz Banja Luke, dok je delegat-kontrolor bio Dejan Kebara iz Foče.

Linijske sudije su bili: Sara Vujić i Tijana Kusmuk, a zapisničar je bila Anđela Ćirić sve iz Pala.

Ekipe su igrale u sastavu.

Jahorina: Ana Ognjenović, Kristina Topić, kapiten Bojana Milidrag, Anja Gutalj, Anica Ninčić, libero Dragana Cicović,  Marija Savić, Isidora Vuković, Sonja Jegdić, libero Nina Bunjevac, Helena Teodorović Trener: Dejana Čvoro

"Maglić": libero Helena Apostolov, Tamara Vilotić, Ema Zečević, Doroteja Savić, Lara Popadić, Anđela Kostović, Lara Cicović, Anja Dostić, Jovana Govedarica Trener: Željko Gagović 

U narednomk kolu koje je na rasporedu 6. i 7. aprila  izabranice trenera Dejane Čvoro putuju u Bratunac na susret sa istoimenom ekipom, dok Fočanke dočekuju prvaka i povratnika u klupsku elitu BiH ekipu Borca. 

Danas su odigrani i susreti: Velež - Bratunac 3:1, Gradiška - Leotar 0:3, Borac - Slavija 3:0, utakmica Radnik - Drina (14.00) na raspredu je sutra, a meč Libero - Crvena uvijezda (20.15) na progmamu je u ponedeljak 1. aprila.

Ostali fotosi:

Maglić, Foča

 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Jahorina Maglić
NekoiNesto je ocenio igrača
Rijadd je ocenio igrača
damjan81 je podelio utakmicu
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača