XS
SM
MD
LG

73 : 68
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Drina duboka za Sutjesku

07.11.2017 Administrator DC

U Zvorniku je odigransusret trećeg kola košarkaškog rpvenstva RS u kojem su se sastali timovi domaćeg OKK Princip-Drina i Sutjeske. Utakmica ja bila prava prvoligaška u kojoj su na kraju slavili zvornički košarkaši rezultatom 73:68, javlja portal zvornički.ba.

Utakmic su bolje otvorili gosti i sa nekoliko dobrih akcija i trojki kapitena Živanovića napravili i osjetnu prednost. Iako su u pojedinim trenutcima košarkaši Sutjeske vodili i osam poena, domaći su se do kraja pre četvrtine trgli i smanjili rezultat. Na kraju prve četvrtine rezultat je iznosio 21:24 u korist gostiju.

U drugoj četvrtini domaći košarkaši zaigrali su puno bolje i nisu dali gostima da se odlijepe. Prelomni trenutak na utakmici desio se pred sami kraj prvog poluvremena. Odličnu kontru za domaći tim izveli su Vlačić i Gavrić, Vlačić je loptu bacio u atraktivni “elejlap” koji Gavrić zakucava i diže na noge domaću publiku.

Publika je do kraja prvog poluvremena bodrila domaće košarkaše koji na poluvrijeme odlaze sa neriješenim rezultatom 40:40.

Drugo poluvrijeme donijelo je atraktivnu košarku kao i u prvom. Domaći nošeni podrškom više od tri stotine navijača pružaju svoj maksimum i dolaze do nove druge pobjede u prvenstvu. Treća četvrtina završena je u korist domaćeg tima rezultatom 59:53. Do kraja utakmice domaći košarkaši nisu ispustili prednost, a odličnu partiju su pružili Vlačić, Kolaković, Kovačević i Gavrić.

Utakmica je završena rezultatom 73:68, a Gavrić je upisao dabl-dabl učinak ubacivši 12 poena i dodavši na to 12 poena. Kolaković i Kovačević su ubacili po 18 poena, a pratio ih je i raspoloženi Vlačić sa 13 poena.

Bila je ovo druga vezana pobjeda zvorničkih košarkaša pred nekoliko stotina ljubitelja košarke u Zvorniku.

zvornicki.ba

Drrina - Sutjeska / FOTO: zvoirnički.ba

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Princip Sutjeska
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača