XS
SM
MD
LG

2 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Plamen u Regionalnoj ligi

02.06.2019 radionovigrad.com

Rezultatom 2-2 završena je utakmica između „Svodne“ i „Plamena“ iz Donjeg Vodičeva što je gostima bilo dovoljno za plasman u viši rang takmičenja.

 

Pune su bile tribine u Svodni, a utakmica je do zadnjeg momenta bila neizvjesna budući da je igrač „Plamena“, Zorić dobio crveni karton te su gosti iz Vodičeva skoro cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje.

A poveo je „Plamen“ već u prvom poluvremenu golom Miloša Abdulaja, a domaći su u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat u svoju korist golovima Srđana Đukanovića i Pere Aleksića. Ipak, konačan rezultat je pri kraju meča postavio Aleksandar Knežević i odveo svoj tim u viši rang takmičenja.

Podsjećamo, „Plamenu“ je neriješen rezultat bio dovoljan budući da su u prvom dijelu sezone bili bolji od „Svodne“ rezultatom 2:1.

A, na zadnjem meču u prvenstvu i Slaven je odnio pobjedu. Oni su rezultatom 3-2 savladali Ljubiju, a dva gola postigao je Boban Zdjelar i jedan Ozren Graonić. Slaven je tako ovu sezonu okončao na trećem mjestu prvenstvene tabele.

 

Fudbal Fudbal Područna liga RS – Prijedor Svodna Plamen
MirzaCausevic je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
Kerim225 je ocenio igrača
AmarZerem je podelio utakmicu