XS
SM
MD
LG

0 : 3
1.set
20 : 25
2.set
14 : 25
3.set
9 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Radnik lako pao

06.10.2018 M.KomŔo/KakanjLive

U premijernom nastupu, na gostovanju u Bijeljini, izabranici trenera Almira Aganovića ā€žpregaziliā€œ ekipu Radnika i slavili sa maksimalnim rezultat (3:0)

OdbojkaÅ”i Kaknja odlično su otvorili novu prvenstvenu sezonu u kojoj su uÅ”li s velikim ambicijama.Na teÅ”kom gostovanju, kod proÅ”losezonskog viceprvaka, izabranici trenera Aganovića ostvarili su uvjerljivu pobjedu.

Do trijumfa su stigli za samo 66 minuta i to najbolje pokazuje njihovu superiornost. Domaći su samo u prvom setu pružili neÅ”to jači otpor(20:25), dok su u preostala dva seta pali bez ispaljenog metka. U drugom setu su osvojili 14 poena,a u trećem samo devet(9) !

Igrači Radnika jednostavno nisu imali rjeÅ”enja da zaustavi razigrane igrače Kaknja, koji su ovaj dvoboj shvatili ozbiljno, odgovorno i pokazali da su spremno dočekali prvenstveni start.U ekipi Kaknja debitirali su Brodlić, Milovanović i FilipaÅ”, koji su ostavili solidan utisak i sigurno će podići kvalitet igre i opravdati angažman.

-Presudio je naÅ” kvalitet, naÅ”a dobra igra, odličan servis i mirna realizacija, Å”to me posebno raduje. Moji igrači su ispoljili ozbiljan pristup, maksimalnu odgovornost i zalaganje. Istina, Radnik je bio oslabljen jer dva nova igrača nisu imala pravo nastupa i to nam je svakako olakÅ”alo posao, kaže Almir Aganović, trener odbojkaÅ”a Kaknja.

Radnik-Kakanj 78 0:3

Sportska dvorana Filip ViÅ”njić u Bijeljini., Gledalaca 300.Sudije: Adnan KoloÅ” (Sarajevo) i Dijana Vidović(Modriča). Prvenstvena utakmica Premijer lige za muÅ”karce.Radnik ā€“ Kakanj 78 0:3, po setovima 20:25, 14:25, 9:25.

RADNIK:Vuković, Balaban, Đurić, PeriÅ”ić, Savić, Tuzlančić, Vasić, Drljić, Čulibrk, Manojlović, Janjić, Miličević.Trener:Ilija Toholj.
KAKANJ 78: Begić, Brodlić, Milovanović, Krivokapa, Å ljivo, Fazlić, Ružić, Zenović, Fejzović, Vehab, FilipaÅ”, Mustafić. Trener: Almir Aganović.

Ā 

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Radnik Kakanj 78
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača