XS
SM
MD
LG

68 : 57
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Student-Igokea sigurna protiv Prijedora

11.11.2018 Đ. MaleÅ”ević

KoÅ”arkaÅ”i Student-Igokee ostvarili su drugu pobjedu u Prvoj ligi Republike Srpske. Mladi Igosi su večeras kao domaćini bili bolji od Prijedora, rezultatom 68-57.

Prvi period bio je dosta tvrd i izjednačen. Ni jedna ekipa nije uspjela napraviti neku drastičnu razliku a nakon deset minuta igre, Student je imao dva poena prednosti. Drugi period u potpunosti je pripao gostima. Sveli su Student na jednocifren broj poena u ovom dijelu igre i doŔli su do proekreta. Prijedorčani su na odmor otiŔli sa vodstvom 32-24.

Student sjajno otvara nastavak. Serijom 15-2, dolaze do preokreta. Treći period su odigrali sjajno. U napadu su pogodili sve a odbrana je funkcionisala sjajno. Ovaj dio igre Student je dobio sa 26-9 i sa devet poena prednosti uÅ”li su u poslednji period. Prijedorčani se nisu predavali i priÅ”li su u jednom momentu na -5. Međutim, mlada ekipa Aleksandra Čikića mirno je privela meč kraju i doÅ”la je do pobjede.

Student je do pobjede predvodio Lakić sa 16 poena dok je Janković imao po 15 poena i skokova. Kod gostiju najbolji je bio Stakić sa 16 poena.

Foto: Igokea Republika Srpska

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS Student-Igokea Prijedor